Ero Twitter ja Tekstiviestejä



Twitter vs Tekstiviestejä

Twitter on yksi teknologian ilmiöistä, jotka ovat valtaamassa maailmassa. Sen avulla ihmiset voivat lähettää lyhyitä viestejä tietokoneen käyttöä tai matkapuhelimen. Ennen viserrys, tekstitystä on keino valinta lähettää lyhyitä tekstiviestejä. Luultavasti parhaiten tunnettu ero näiden kahden välillä on niiden luonteen rajoja; twitter on asetettu 140 merkkiä, kun kutoma on 160 merkkiä. On olemassa tapoja kiertää näitä rajoituksia vaikka; suosituin jotka ovat lyhenteitä ja textspeak, joiden tarkoituksena on ilmaista niin paljon ajatellut samalla vähentää merkkien käytössä.

Kun tarkastellaan tekstiviestin ja piipittää, voit helposti huomata, että twiittejä usein merkkejä kuten # ja @ niihin. Nämä ovat hash tunnisteet ja niitä käytetään määrittämään avainsanoja tai ilmoittaa käyttäjille. Jokaisella hahmolla on oma merkityksensä ja toiminta. Hash tunnisteita myös tweetit enemmän hakuja käyttämällä hakukoneen. Tekstiviestejä ei ole tätä ominaisuutta.

Twitter on verkkopalvelu ja se on lähes ilmaiseksi niin kauan kuin sinulla on pääsy Internetiin. Toisaalta, kutoma on palvelu matkapuhelinyhtiö, ja kutoma johtaisi lisämaksuja puhelinlaskussa. Koska verkkopalvelun, twitter piti alun perin käsiksi tietokoneen ja paljon ihmisiä vieläkin. Tämä on toisin kuin kutoma joka tapahtuu matkapuhelimissa.

Lausunnot edellisessä kohdassa, vaikka vielä pitkälti totta, ei tarkoita, että yksinoikeus. Kutoma on indeksoinut yli Internetiin jotkin yritykset tarjoavat soittaa ja tekstin palvelujen webissä. Nämä palvelut tarjoavat alhaisemmat maksut kansainvälistä kutoma kuin ne kiertämään tietulleja että asettamat telealan. Toisaalta, Twitter on myös saanut käsiinsä matkapuhelimia. Aluksi se oli vain älypuhelimet, jotka voivat selata Internetiä. Twitter 'suosio teki kannattavaa telealan tarjota tekstiä viserrys, jotka mahdollistavat tilaajan käyttää kutoma lähettää tweets.

Yhteenveto:



1. Twitter on rajoitettu 140 merkkiä per viesti, kun kutoma on rajoitettu 160 merkkiä

2. Twitter käyttää hash tunnisteet taas kutoma ei

3. Twitter on ilmainen joillekin ihmisille, kun kutoma aina aiheutuu kuluja