Ero HTC Sensation ja Apple iPhone 5 

HTC Sensation vs Apple iPhone 5

HTC Sensation ja Apple iPhone 5 viittaavat kaksi mallia matkapuhelimia tai älypuhelimia. iPhone 5 on määrä paljastettiin 4. lokakuuta Apple ja HTC Sensation otetaan käyttöön HTC Corporation. Apple iPhone 5 on pitää sen ominaisuudet salassa vain esittelee muutamia suuria ominaisuuksia. Vertaamalla niitä piirteitä, tämä artikkeli käsittelee erot ominaisuuksien välillä HTC Sensation ja iPhone 5.

Ulkomuoto

HTC Sensation on unibody kotelo eli se on tehty yhden alumiini pala. Se on 4. 3-tuumainen näyttö, paino on 151 g., Ja korkeus on 126mm taas koko iPhone 5 näyttö on alle spekulointia. Useimmat ihmiset uskovat, että se on vähintään yhtä suuri kuin iPhone 4, joka on 3. 5 tuumaa.

Näyttö

HTC Sensation on päätöslauselman 540960 pikselin mikä tekee siitä 'QHD' tai 'neljännes HD.' Päätöslauselmassa iPhone 4 oli 640960 pikselin, joka on nimeltään 'verkkokalvo' näyttö, ja iPhone 5 odotetaan olevan yhtä hyvä resoluutio.

Käyttöjärjestelmä ja ohjelmisto

HTC on Sense UI overlay. Se on lukko näyttö, joka voidaan räätälöidä, sää app, parempi animaatioita, 3D siirtymät eri aloitusnäkymää, ja HTC Watch joka on video-on-demand-palvelu. Sillä on monia sovelluksia, jotka ovat saatavilla Android markkinoilla. IPhone 5 tulee toimimaan mukaan iOS 5 käyttöjärjestelmä. Tärkein ero ohjelmisto johtua Apple 'omat palvelut, kuten iCloud. Toinen ominaisuus, joka tekee eron on Assistant äänentunnistustekniikka.

Sisäosat ja suorituskykyHTC Sensation on 1. 5 GHz Snapdragon, dual-core prosessori. Sen mukana tulee microSD-korttipaikka antaa lisää säilytystilaa. Se on 768 Mt RAM-muistia. Se on 1 Gt muistia. iPhone 5 odotetaan olevan vähintään 1 Gt muistia. Sisäinen muisti iPhone 4 oli 16GB tai 32 Gt vaihtoehtoja; Näin, iPhone 5 odotetaan kunnioitettavan sisäisen muistin määrä.

Kamera

HTC Sensation on 8 megapikselin kamera. Se on kosketusnäyttö keskittyä, hymy, ja kasvojen tunnistus, geo-koodaus ja kuvanvakaaja. Se on kaksois-LED-salama ja 'instant kaapata.' Se on 1080p videotallenne ominaisuus. iPhone 5 odotetaan vastaamaan 8 megapikselin kamera, mutta video-ominaisuutta ei ole vielä tiedossa.

Liitännät

HTC Sensation on Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3. 0, DLNA jne IPhone 's yhteydet on kohti kaikkien muiden iPhonet jotka täyttävät Apple' omaa teknologiaa.

Akku

HTC Sensation on 1730mAh solu, joka on tarpeeksi hyvä 2G- ja 3G valmiusaika ja 2G- ja 3G-puheaikaa. IPhone odotetaan vastaa annettuja tietoja.

Yhteenveto:

 

HTC Sensation otetaan käyttöön HTC Corporation; iPhone 5 otetaan käyttöön Apple, Inc.