Eroa Wireless B ja Wireless G Langaton B vs Wireless G

Langattomat standardit ovat hitaasti kehittynyt tekniikka takana sai paremmin ja paremmin. Kaksi peräkkäistä langattomia standardeja ovat Wireless B ja Wireless G. Suurin ero Wireless B ja Wireless G on nopeus. Teoreettinen maksiminopeus Wireless G on asetettu 54 Mbps. Tämä on lähes 5 kertaa nopeammin kuin 11 Mbps enintään Wireless B. Tietenkin, todellinen nopeus on paljon pienempi niin, mutta Wireless G on vielä paljon nopeampi kuin langaton B.

Lisätyn nopeus Wireless G ei todellakaan tuntenut, kun se tulee Internetin selailuun nopeuden eniten Internet-palveluntarjoajat ovat selvästi alle nopeuden, jota molemmat standardit. Todellinen hyöty tulee siirtää tiedostoja ympäri oman verkon voit todella nähdä eron vaihtoajat. Verkkopelaaminen tai LAN osapuolten tulisi myös hyötyä suurempi nopeus Wireless G.

Aihe, joka hallitsee luomisen Wireless G standardi on yhteentoimivuus isompien Wireless B laitteita. Tämän vuoksi, Wireless G standardi käyttää myös 2. 4GHz taajuusalue langattoman B käyttää. Tämän seurauksena Wireless G tukiasemat ja reitittimet pystyvät kommunikoimaan langattoman B vain laitteita. Langattomat B vain reitittimet ja tukiasemat eivät kykene kommunikoimaan Wireless G vain laitteissa niin Wireless G laitteita aina mukana tapa palata Wireless B, jos reititin vaatii sitä. Muista, että ottaa yhden laitteen, joka on yhteensopiva vain Wireless B on Wireless G verkko hidastaisi koko verkon. Joten vaikka se on mahdollista, se ei ole suositeltavaa sekoittaa Wireless G ja Wireless B laitteita verkossa.Langattomat laitteiden B reitittimet ovat nyt melko harvinaisia. Jopa Wireless G on pian korvata uudemmilla Wireless N, joka on vielä viimeisteltävä. Siitä huolimatta on olemassa jo Wireless N -tuotteet perustuvat luonnosta. Valitessaan langaton reititin, on parempi saada yksi, joka on yhteensopiva uusimpien standardin. Hintaero ei useinkaan ole kovin suuri, ja käyttämällä uusinta standardi varmistaa, että kaikki laitteet lähitulevaisuudessa toimisi että reititin.

Yhteenveto:

Wireless G on paljon nopeampi kuin langaton B.