Ero PUSH ja POPPUSH vs POP

Pino on tietorakenne, jota käytetään ohjelmointiin. On kaksi perustoiminnot, jotka voidaan suorittaa pinoon muuttaa sen sisältöä, joita kutsutaan PUSH ja POP. Suurin ero PUSH ja POP on mitä he tekevät kanssa pinon. PUSH käytetään, kun haluat lisätä merkintöjä pino kun POP käytetään merkinnät poistetaan siitä.

Pinon on niin nimeksi, koska se asettaa ihmisen data merkinnät kuten pino kirjoja. Ensimmäinen menee pohjaan ja voit vain lisätä tai poistaa tuotteita yläosassa pinon. Jos haluat jotain keskeltä tai pohjaan pino, sinun täytyy ensin poistaa kaikki sen päälle saadakseen kohteen kohdalle. Tämä on usein kutsutaan Last In, First Out rakenteen tai LIFO.

Sen lisäksi, miten ne muuttavat pinon, on myös eroja komennot tai argumentteja he ottavat olevan erityinen. PUSH ottaa kaksi argumenttia, nimi pinon lisätä tietoja ja arvon merkintä lisätään. Vertailun vuoksi POP tarvitsee vain nimen pinon ja arvo ei ole enää merkitystä. POP poistaa automaattisesti merkintä stop pinon tai joka on viimeksi ollut lisätty siihen.

Kun lisääminen on aina piste, jossa voit 't lisätä enää. Kun pino on täynnä ja toinen PUSH komento annetaan, saat pinon ylivuoto virheen. Se pohjimmiltaan kertoo, että pino voi enää mahtuu viimeisen PUSH. ja POP, pino alivuoto virhe ilmenee, kun yrität POP jo tyhjä pino. Nämä virheet pohjimmiltaan kertoa rajoja oman pinon ja voidaan kaapata tarjota vaihtoehdon tai tarjota puhtaampi ja informatiivinen virhe käyttäjälle tai ohjelmoija.Pinot ovat varsin tärkeitä työkaluja, vaikka se melko yksinkertainen, ohjelmoinnissa. Ohjelmat, jotka hyödyntävät pinot intensiivisesti muita toimintoja päälle rakennetaan PUSH ja POP, joka joko antaa paremman toimivuuden tai yksinkertaistaa yleisesti tehnyt tehtävänsä.

Yhteenveto:

1. PUSH käytetään lisätä kohteen pino kun POP käytetään poistamaan kohde pinon