Ero GoBack ja STOP RUN COBOLGoBack vs STOP RUN COBOL

STOP RUN ja GoBack kaksi yleisesti käytettyjä COBOL ohjelmointi. GoBack on lausunto, joka viittaa loogiseen loppuun tietyn ohjelman COBOL. STOP RUN, toisaalta, tulee lopettaa ohjelman omasta tai jos kutsutaan COBOL ohjelmasta. Oletko koskaan ottanut aikaa todella miettiä, mitä kukin näistä kahdesta voitaisiin viitaten ja erot samankaltaisia ​​toimintoja, että he tekevät? No, nämä kaksi todella tulevat niiden erot, ja se on näiden erojen joita tämä artikkeli osoitteita.

STOP RUN, kuten voit kuvitella, tavaa juuri näin. Se päättelee, että on oltava ohjelman COBOL, joka oli käynnissä lopettaa. Näin ollen voidaan sanoa, että STOP-RUN päättää määritetyn ajaa yksikkö. Myös STOP RUN poistaa kaikki dynaamisesti liittyvät ohjelmat aikavälillä yksikössä. On kuitenkin tärkeää huomata, että STOP-RUN ei poista pääohjelma, vain ne, jotka ovat yhteyden muokattu sen kanssa.

Vaikka STOP RUN toteamus ei tarvitse olla viimeinen toteamus tietyssä järjestyksessä ja COBOL ohjelmointi, sen pitäisi ymmärtää, että mitä tahansa, joka seuraa STOP RUN ei suoriteta COBOL. Tämä tarkoittaa, että STOP-RUN sulkee kaikki tiedostot, jotka on määritelty kaikki siihen liittyvät ohjelmat.

GoBack, toisaalta, on lausunto, joka määrittelee looginen loppuun tietyn ohjelman tai jopa menetelmä, joka on vedottu. Aina kun GoBack lausuma työnnetään COBOL, on tärkeää saada se takapäässä kaikki vaatimukset, jotka ovat päätellä sen. Lausunnot, jotka näkyvät toteuttamisen jälkeen GoBack ei suoriteta.

Suorituksen jälkeen STOP RUN-käsky, päätellä, että COBOL pitäisi palauttaa sinut takaisin käyttöjärjestelmä (OS). Voit palata pääohjelmaan, STOP RUN ei pitäisi voida käyttää. Sen sijaan käyttämällä Lopeta ohjelma on edullinen. GoBack koodaus voi toimia erinomaisesti, kun koodataan ohjelman tai aliohjelman. Kun se on tullut, se vie ohjaus siitä kohdasta, johon se on merkitty.Yleinen syntaksi muodossa, työskentelee GoBack sisältää pisteeseen, jossa se esiintyy peräkkäisen sekvenssin välttämätöntä lausuntoja lauseen. GoBack täytyy tulla viimeisenä lausuman sisällä järjestyksessä. Tämä johtuu siitä mitään lausuntoja jälkeen lisätään GoBack ei suoriteta.

Siinä tapauksessa, että GoBack lauseke suoritetaan joka COBOL ohjelma, jota ohjataan runtime elementti, runtime ohjelma käyttäytyy samalla tavalla kuin se joka suorittaa EXIT selvitys. On myös tärkeää huomata, että ei ole mahdollista käyttää STOP RUN kuin osa ohjelman on mahdollista GoBack. STOP RUN on mahdollista vain toteutetaan pääohjelman. Aina kun GoBack lauseke suoritetaan sisällä funktio, toiminto toimii, jos se on suunnattu toimeenpanematta EXIT selvitys.

Yhteenveto

STOP RUN voidaan käyttää vain pääohjelman. Kun suoritetaan, se palaa takaisin OS.
GoBack voidaan käyttää sekä pääohjelman ja sub ohjelmaan.
GoBack palauttaa tarkastukset joko takaisin pääohjelma tai käyttöjärjestelmän.
Lausunnot jälkeen GoBack suorituksen tulokset myöhempiä lausuntoja ei toteuteta.
Lausunnot seuraava STOP RUN myös ei suoriteta.
GoBack sub ohjelmassa toimii exit ohjelma.
GoBack lauseen suorittamisen ohjataan runtime elementti.