Ero Amazon Cloud Player ja iPod TouchAmazon Cloud Player vs. iPod Touch

Kun se tulee kannettavat musiikkisoittimet, ei ole nimeä tällä hetkellä suurempi kuin Apple 's iPod. On olemassa useita versioita iPod, joista yksi on iPod Touch, joka luopuu click-wheel muiden mallien isompi näyttö ja touch säädöillä. Toinen tuote on Cloud Player Amazon, joka on täysin erilainen käsite. iPod Touch ja Cloud Player ovat hyvin erilaisia ​​kuin edellinen on todellista laitteen taas jälkimmäinen on vain ohjelmisto, joka käytät toistaa musiikkia laitteeseen. Voit käyttää Cloud Player tietokoneeseen selaimen kautta tai Android-puhelimen sovelluksen jne

Koska iPod Touch on erillinen laite, sinun täytyy ostaa se on yksi. Hanke maksaa yli $ 200, se on merkittävä hankinta joillekin ihmisille. Sen sijaan Cloud Player on täysin ilmainen, koska se on pohjimmiltaan vain freebie Amazon, joka palvelee edistää niiden Cloud Drive palvelu.

Cloud Drive palvelu on online tallennusratkaisu, johon voit tallentaa musiikkia sekä kaikki kappaleet 've ostetaan Amazon MP3 Store. Voit toistaa nämä kappaleet millä tahansa laitteella kautta Amazonin Cloud Player. Kun iPod Touch, siellä on Apple iTunes store. Voit ostaa musiikkia siellä ja synkronoi musiikkia iPod Touch.Suurimmat haittapuoli käyttäen Cloud Player on sen riippuvuus Internetissä. Sinun täytyy kytkeä, jotta kuunnella kappaleita. Tämä ei ole ongelma, jos olet kotona, mutta voi olla hankala, jos olet menossa lenkillä tai tehdä ulkoilua. IPod Touch ei tarvitse olla yhteydessä Internetiin toimia kappaleet sijaitsevat sen muistiin. Tietenkin, voit ladata kappaleita laitteeseen ennen kuin menee ulos, mutta joka on pohjimmiltaan jäljittelevän iPod Touch. Näissä tilanteissa, iPod Touch on yksinkertaisesti parempi.

Yhteenveto:

IPod Touch on laitteisto musiikkisoitin kun Cloud Player on vain ohjelmisto
Cloud Player on täysin ilmainen, kun iPod Touch ei ole
IPod Touch on synkronoitu Apple 's iTunes, kun Cloud Player synkronoi Amazon MP3