Ero Netbook ja muistikirjaNetbook vs Notebook

Minikannettavat ja kannettavat molemmat kuuluvat helposti tietokoneiden kanssa ero niin hienovarainen kuin ero sanojen. Minikannettavat ovat ultraportable laitteita on suunniteltu lähinnä keskittyä käyttäjille, jotka haluavat helposti Internet missään vaiheessa. Kannettavat ovat kevyitä kannettavia tietokoneita tarkoitettu korvaamaan pöytätietokoneiden samanlaisia ​​suorituskykyä.

Minikannettavat ovat suhteellisen uusia markkinoita verrattuna kannettaviin. He tulivat tietokone markkinoilla vuonna 2007 suhteellisen alhaisilla hinnoilla verrattuna kannettaviin. Ne on suunniteltu kompakti, kevyt, halvempaa ja vähemmän tehokas kuin kannettavat. Minikannettavat ovat näytön koot vaihtelevat tahansa välillä 5-10 tuumaa ja painaa noin 1 tai 2 kiloa. Kannettavat ovat ruuduissa koko vaihtelee 12-17 tuumaa ja painaa noin 5-6 kiloa. Käsittelyn nopeus ja muut ominaisuudet ovat samat kuin suuren kannettava tietokone. Netbooks on suunniteltu lähinnä web-pohjaisia ​​sovelluksia, jotka don 't vaativat kehittyneempiä prosessori. Siksi prosessori netbook on suunniteltu siten suhteellisen alhaiset kellotus nopeuksilla kuin muistikirjan. Koska kokorajoituksia, muistin ja tallennuskapasiteetti netbook on lähes puolet siitä, mitä on tällä hetkellä tarjolla muistikirjan. tallennuskapasiteetti tarjotaan netbook on noin 80 160 Gt. Netbooks ovat ihanteellisia tehtäviä, kuten, Internetin selailuun, sähköpostin lähettämisen ja vastaanottamisen, taulukkolaskentaan, ja pääsy web-pohjaisia ​​sovelluksia. Kannettavat on suhteellisesti suurempi prosessori nopeudet verrattuna netbooks ja soveltuvat parhaiten tehtäviä, kuten, multimedia, pelaaminen, elokuvien katseluun ja käyttämällä muita raskaita sovelluksia. Kannettavat tarjoaa tallennuskapasiteetin 300-800 GB.

Minikannettavat on etulyöntiasema kannettavat kannalta akun käyttöikää. Netbooks on suunniteltu pieni tiedonkäsittelyn laitteet vain perustiedot laitteiston asennettuna. Koska koko ja tila parametrit, netbooks puuttuu optinen asema ja suurempia näyttöjä, jotka puolestaan ​​lisää lisääntyneen akun verrattuna kannettaviin.

Netbooks ovat täydellinen valinta opiskelijoiden ja opettajien yli kannettavat, koska niiden pieni koko, keveys, siirrettävyys ja helppo web pääsy tutkijat liittyviä tehtäviä, kuten; sana editointi, esityksiä ja opetusohjelmia. Netbook on saatavilla markkinoilla hintaan alle puolet hinnasta perinteisen high-end kannettava. Netbook maksaa noin $ 300 $ 600, kun kannettavat vaihtelevat $ 600 $ 1500. Käyttäjät vaativat pelkkä peruslaskentasääntö harkita kustannustekijä netbook koska suurin plus kohta yli perinteisen high-end kannettava. Käyttäjille vaativat raskaita sovelluksia heidän day-to-day laskentatehtäviä, muistikirja on edelleen ihanteellinen valinta yli netbook.

Yhteenveto:1. Minikannettavat ovat ultraportable, kevyt, computing koneet kun kannettavat ovat kehittyneempiä, kannettavat kannettavat tietokoneet.

2. Minikannettavat ovat perus- ja vähemmän tehokas laitteisto asennetaan verrattuna kannettaviin.

3. Netbooks soveltuvat käyttäjille perustiedot tietokoneeksesi kuten; tekstinkäsittely, esitykset, taulukkolaskentaan, ja web-selailun aikana kannettavat tietokoneet on tarkoitettu käyttäjille, jotka tarvitsevat raskaan laskennan tehtäviin.

4. Minikannettavat puuttuu tiettyjä ominaisuuksia ja on vähemmän laskentatehoa verrattuna kannettaviin.