Ero SDHC-kortteja ja SD-kortitSDHC-kortteja vs SD-kortit
Tänään 's medialaitteet eivät useinkaan tule tarpeeksi sisäänrakennettu muisti tallentaa kaikki tiedot. Tästä syystä on ollut tarpeen täydentää tätä sisäinen muisti, SD- ja SDHC-kortteja. Näitä kortteja käytetään yleisesti digitaalikameroissa, videonauhurit, net kirjat, ja MP3-soittimet. Voit tallentaa asiakirjoja, musiikkia, kuvia ja muita digitaalisen median SD- ja SDHC-kortteja.

Molemmat muistikortit on samanlainen fyysinen ulkonäkö, mutta eroja niiden sisäisen meikkiä. Tallennuskapasiteetti molemmat kortit mitataan joko mega tai gigatavua, jotka ovat yksiköt tietoja. Gigatavu muistia on 100 kertaa suurempi kuin megatavu. Hinta SD- ja SDHC-kortteja määräytyy määrä tietoa, jota voidaan tallentaa laitteeseen; yleensä pienempi tallennuskapasiteetti, halvempaa.
SD seistä Secure Digital, ja juuri sitä SD-kortti tarjoaa C on turvallinen tapa tallentaa digitaaliset tiedot. SD-kortit tulevat eri muisti kokoja, riippuen siitä, mitä aiot käyttää niitä. Tyypillisiä tallennuskapasiteetti SD-kortille voi vaihdella 512 Mt 4 Gt, jonka siirtonopeus on 2 megatavua sekunnissa välillä kortin ja laitteen. SD-kortteja käytetään pitämään huonompilaatuista kuvia, perus Word-asiakirjoja, ja musiikki. Yksi etu SD-kortin yli SDHC on se, että se on yleensä halvempaa.
SDHC sanoista Secure Digital High Capacity. SDHC-kortit eroavat alkuperäisestä SD-kortit tarjoamalla enemmän tilaa tallentaa tiedot ja nopeampi tiedostojen lataamisen kortilta. Tallennuskapasiteetti SDHC kortti mitataan gigatavua, ja se voi olla missä tahansa välillä 4 ja 32 Gt muistia. SDHC-kortit tallentaa tietoja eri tavalla kuin SD-kortin, jotta ne kirjoittaa tiedostoja noin 2-4 megatavua sekunnissa. SDHC-kortit ovat suuren kapasiteetin ja niitä käytetään pitämään laadukkaita valokuvia ja videoita, säilyttäen alkuperäisen laadun näistä tiedostoista.
Nämä erot olisi otettava huomioon tehdessäsi päätöstä siitä, mikä ulkoinen tallennusväline kannattaa käyttää tallentaa tietoja.
Yhteenveto1. SD seistä Secure Digital taas SDHC on lyhenne sanoista Secure Digital High Capacity. Molemmat kortteja käytetään varastointiin digitaalisen tiedon.
2. SD-kortit eivät pidä niin paljon tietoa kuin SDHC-, ja siksi on edullisempaa ostaa.