Ero Samsung F2 ja Samsung F3Samsung F2 vs Samsung F3

Samsung F2 ja Samsung F3 ovat nimiä eri luokkiin kovalevy linjat. Molemmat ovat asemat eri kapasiteetilla, mutta jokainen rivi on ominaisuuksia, jotka selvästi erottaa ne toisistaan. F2S tunnetaan EcoGreens, jonka nimi jolla ympäristöjärjestöt, kun F3 -konetta tunnetaan SpinPoint, joka on perinteinen nimi korkean suorituskyvyn asemia Samsung. Kaikkein merkittävä ero näiden kahden taajuusmuuttajatyyppeihin olisi luultavasti heidän nopeudella kuin F3 -konetta pyörivät 7200rpm kun F2S pyörivät 5400rpm. Nopeampi lautasella spin merkitsee lyhyempiä aika pää saavuttaa tietyn sektorin että se haluaa saavuttaa. Tämä vaikuttaa suoraan lukemaan ja kirjoittamaan aikoina asemien ja F3-asemat ovat paljon nopeammin verrattuna F2 asemia. Yhdessä nopeus on melua, ja F3 myös enemmän sitä verrattuna F2. Se ei voi olla merkittävä, jos sinulla on yksi tai kaksi asemaa, mutta jos on paljon asemia, se voi lisätä nopeasti.

Toinen haittapuoli F3 asemat on huomattavasti korkeampi energian kulutus. Koska F3 asemat spin nopeammin, se myös vaatii enemmän energiaa ylläpitää että nopeus. F2 EcoGreens ovat parempia kannettaviin sovelluksiin, joissa vähennetään energiankulutusta tuloksia pidempi käyttöikä. Se on myös hyvä valinta, jos haluat vähentää sähkölaskun tai vain auttaa ympäristöä.

On olemassa tapoja, jossa voit sekoittaa sekä F2 ja F3 kiintolevyt, jotta hyödyntää niiden ominaisuuksia. F3 käytetään pääasiallisena ajaa kuin se on yksi, joka on näytetty eniten ja on suurin vaikutus nopeudesta. Nopeus voi enää olla yhtä tärkeitä back-up tai toissijaisia ​​asemia, koska se on vain näytetty satunnaisesti. Näiden avulla F2-asemat saattavat järkevämpää. Voit vähentää tehovaatimukset ja lämmön määrä, joka syntyy järjestelmään.

Yhteenveto:

F2S tunnetaan EcoGreens kun F3 -konetta tunnetaan SpinPointsF3S ovat paljon nopeammin verrattuna F2S

F3S ovat äänekkäämpiä verrattuna F2S

F3S kuluttavat paljon enemmän virtaa verrattuna F2S

F2 sopii paremmin kannettaviin sovelluksiin verrattuna F3