Ero Android ja HTCAndroid vs. HTC

Eriyttäminen Android ja HTC on kuin vertaisi Windows Phone 7 (WP7) ja Nokia. Android on vain yksi monista mobiili OSS (käyttöjärjestelmät) jaellaan ja käytetään nykyään, kun HTC on vain yksi monista matkapuhelinvalmistajat tukevat sanoi mobiili käyttöjärjestelmä. Samsung on toinen valmistaja, joka voimakkaasti tarjoaa älypuhelimet virtansa Android OS.

Android, koska sen listautumisannissa vuonna 2008, on ohitettava sen kilpailijat tulla ykköseksi mobiili käyttöjärjestelmä maailmanlaajuisesti viimeisen neljänneksen 2010 Tuloksena Android tarttui eniten markkinaosuus mobiili käyttöjärjestelmä, ei vain Yhdysvalloissa , mutta koko maailmassa yleensä. Tämä on saattaa Apple 's iOS toiseksi.

Päällimmäisenä, Android on kehittänyt Android Incorporated vuonna 2005. Myöhemmin, mutta Google, Inc. ostanut ohjelmiston 's kehittäjä ja tehnyt käyttöjärjestelmän avoimen lähdekoodin. Sen virallinen julkaisu on viimeksi

21. lokakuuta 2008. Tähän mennessä käyttöjärjestelmä on suosikki ohjelmisto monet mobiililaitteiden käyttäjille joko matkapuhelimista tai tabletti tietokoneita. Uusin rakentaa Android OS tabletin markkinoilla on Honeycomb 3. 2. 25. heinäkuuta 2011, uusin Android matkapuhelimia oli 2. 3. 5 koodinimeltään 'Gingerbread.'Sen säilymisen, Android on onnistunut luomaan yhteisö sovellus (App) kehittäjät omistettu kasvun Android kokemus. Useimmat viralliset sovellukset ladataan Android Market, vaikka muutama mobiili käyttäjät voivat myös käyttää samantyyppisiä sovelluksia kolmannen osapuolen lähteistä.

Päinvastoin, HTC Corp. on teleyhtiö, joka valmistaa monet nykypäivän 's innovatiivisin älypuhelimille. Useita vuosia sitten, sen älypuhelin divisioona panostaa voimakkaasti WP7 mutta myöhemmin hyväksyi Android OS vuonna 2009. Yhtiö uusi tuki WP7 viime vuonna (2010) kuitenkin. HTC on jäsenenä Open Handset Alliance, johon Android-Google on myös keskeinen perustajajäsen. Ehkä sekaannusta tekeminen HTC synonyymi Android, koska se on ensimmäinen valmistaja käyttää ja jakaa älypuhelimet käyttäen Android OS.

Yhteenveto:

1. Android on eräänlainen mobiili OS mobiililaitteisiin, kuten matkapuhelimet ja tablet-tietokoneet.
2. Android kehitettiin alun perin Android Inc. ja myöhemmin osti jättiläinen Internet-haku ja web-mainonta Google.
3. Android julkaistiin virallisesti avoimen lähdekoodin mobiili käyttöjärjestelmä lokakuussa 2008.