Ero iPad 2 ja Acer Aspire Iconia Tab A501Apple iPad 2 vs Acer Aspire Iconia Tab A501

Acer on vain yksi yritys, joka on saamassa Apple tabletin markkinoilla. Aspire Iconia Tab A501 on vain yksi niiden tuotteiden tarkoitus voittaa iPad 2. Suurin ero iPad 2 ja Iconia Tab, kuten useimmat muut tabletit, on käyttöjärjestelmä. IPad 2 on IOS, jota monet käyttäjät ovat jo läheisesti perehtynyt. Sen sijaan Iconia Tab käyttää Android 's Honeycomb; optimoitu tablettia ja myös suosiotaan nopeasti.

Kun se tulee laitteisto, näytöllä Iconia Tab on hieman suurempi ja siinä on suurempi tarkkuus. Haittapuoli lisätään koon, ja luultavasti muita komponentteja samoin, on lisäpainoa. Iconia Tab on yli 100 g. painavampi kuin iPad 2.

Iso trendi Android tablettien nykyään on käytössä kaksiytimisiä. Iconia Tab ei ole poikkeus, jossa on Tegra 2 piirisarja ja dual-core A9 prosessorit antaa sille paljon enemmän valtaa käynnissä useita sovelluksia samanaikaisesti. IPad 2 vielä tikkuja yhden ytimen prosessori mutta onnistuu pitämään suorituskykyä jopa säätämällä moniajoon. Vain harvat sovellukset ovat todella pystyy toimimaan taustalla iPad 2, ja muut sovellukset ovat todella keskeytetty, kun ei tarkentunut.

IPad 2 lopulta vastasi asiakkaan meteli kameroille. Ongelmana on, Apple päätti, että 0,7 ja 0,3 megapikseliä ovat riittävän hyviä. Kamerat on Iconia Tab, joka on 5- ja 2-megapikselin anturit, ovat varmasti paljon parempi kuin iPad 2, kun se tulee valokuvia. Valitettavasti Iconia Tab näyttää puuttuvan HD videotallennus. Koska laitteiston ja ohjelmiston jopa tehtävään, se todennäköisesti tarvitsee vain pieni päivitys Acerin töihin.Jatkuva suunnittelussa periaate Apple on minimoida lähtö ja porttien luoda puhtaan tuntuman. Valitettavasti tämä tarkoittaa sitä, että iPad 2 puuttuu paljon ominaisuuksia. Muutamia esimerkkejä siitä, mitä Iconia Tab on yli iPad 2 ovat: mikro-USB-portti USB-laitteiden, kuten flash-asemat, HDMI-portti, jonka avulla voit liittää televisiot ja muut näytöt, ja lopuksi, microSD-korttipaikka laajentamiseen jo runsaasti sisäisen muistin määrä.

Yhteenveto:

1. IPad 2 toimii iOS kun Iconia Tab toimii Honeycomb.
2. Iconia Tab on hieman isompi näyttö kuin iPad 2.
3. Iconia Tab on kaksiytimisiä kun taas iPad 2 doesnt 't.
4. Iconia Tab kamerat ovat paljon parempia kuin iPad 2 kameraa.