Ero VNC ja Remote DesktopVNC vs. Remote Desktop

Remote Desktop on termi, jota käytetään yleisesti viittaamaan eräänlainen ohjelmisto, jota käytetään yhteyden etätietokoneeseen, jonka tarkoituksena on käynnissä muita sovelluksia, tai suorittaa komentoja, jotka tietokone. Komennot, näppäimistön ja napsauttaa lähetetään etätietokoneeseen, joka lähettää kuvia, miten työpöydän näyttää käyttäjälle. Virtual Network Computing, tai VNC, on yksi näistä ohjelmistojen tyypit, ja tarjoaa samat toiminnot. Vaikka Remote Desktop on yleinen termi, joitakin ohjelmia, kuten Apple Remote Desktop ja Windows 'Remote Desktop Protocol, kantavat termi niiden nimet, ja on tullut synonyymi näitä ohjelmistoja joissakin yhteisöissä.

Mitä tulee ohjelmiston edellä todettiin, ne on integroitu käyttöjärjestelmään, ja on rajoitettu niiden käyttöjärjestelmiä. Vertailun VNC on cross platform-ohjelmisto, joten voit käyttää Windows laatikko ohjata Apple ruutuun, ja päinvastoin. Voit myös käyttää VNC muissa käyttöjärjestelmissä, kuten Linux. Toinen sivuvaikutus integroidaan käyttöjärjestelmään, on optimointi, että se vastaanottaa. VNC esiintyy usein hieman hitaampi verrattuna etätyöpöytä ohjelmistoa niputettuna käyttöjärjestelmässä.

Vika löytyy useimmista variantteja VNC, on turvallisuuden puute. VNC on luonnostaan ​​suojaamattomia, ja data, joka on lähetetty verkon kautta voidaan sniffed ja kasattiin kokoon kuka tahansa oikeat työkalut ja tietämystä. Varmistaakseen VNC-yhteyden, useimmat ihmiset käyttävät SSH tai VPN-tunnelin tarjota turvallisuutta. Remote Desktop-ohjelmiston, kuten yllä mainitut, ovat mukana salaus mekanismeja poistaa tarvetta tunnelointi, paljastamatta arkaluonteisia tietoja ulkomaailmaan. Tällä estetään myös muita ihmisiä saamasta käyttäjätunnus ja salasana, ja hallitsee oman kauko-järjestelmä.

Oikean etätyöpöytä ohjelmisto, pitäisi vain riippuu siitä, mitä käyttöjärjestelmää käytät. Jos vain yhteyden muihin tietokoneisiin, joilla on sama käyttöjärjestelmä, niin se on parempi pitäytyä toimitetun ohjelmiston, mutta jos et yhteyden eri käyttöjärjestelmiä, niin VNC on erinomainen vaihtoehto.

Yhteenveto:1. Remote Desktop viittaa eräänlainen ohjelmisto, jonka avulla manipulointi etäjärjestelmän, ja VNC on Remote Desktop-ohjelmisto.

2. VNC on cross platform sovellus, vaikka useimmat ohjelmisto, joka on Remote Desktop heidän nimensä ovat ominaisia ​​tietyille käyttöjärjestelmiin.

3. Remote Desktop-ohjelmiston usein toimii nopeammin kuin VNC.