Ero iChat ja Skype IChat vs Skype

Auttaa ihmisiä suorittaa toimintoja tietokoneella, tietokoneohjelmia, kuten sovellusten kehitetään. Sovellusohjelmisto avulla ihmiset voivat hallita ja suorittaa tehtäviä, kuten; tekstinkäsittely, ratkaisemiseen ja kehittää tieteellistä ja matemaattisia ongelmia ja yhtälöt, sekä luomaan grafiikkaa ja animaatioita skriptejä.

On olemassa monenlaisia ​​sovelluksia, jotka ovat käytössä. Tiedot työntekijä -ohjelmistoon, joka sisältää tietojen hallinta ja dokumentointi, sisältö pääsy ja viihde ohjelmistoja, koulutus- ja media ohjelmistojen kehittäminen, ohjelmat ja yhteistoiminta ovat vain muutamia useita erilaisia ​​sovelluksia saatavilla.

Collaborative ohjelmisto sisältää sähköpostin, kalenterin, kirjanmerkit, teksti chat, ja sosiaalinen ohjelmisto, joka sisältää nettitreffipalveluista ja sosiaalisten verkostojen, kuten Twitter, Facebook, iChat, ja Skype.

Skype on sovellusohjelma perustettiin vuonna 2003 Niklas Zennström ja Dane Janus Friis ja kehittänyt Ahti Heinla, Priit Kasesalu, ja Jaan Yalliin. Sen avulla käyttäjät voivat keskustella ja soittaa puheluja internetissä.
Kun rekisteröity Skypen käyttäjät voivat soittaa puheluita, lähettää pikaviestejä, siirtää tiedostoja, ja ovat videoneuvottelut muiden Skypen käyttäjien. Skype-to-Skype puhelut ovat ilmaisia, mutta puhelut lankapuhelimiin ja matkapuhelimet eivät. Sitä voidaan käyttää Linux, Android, Mac, PSP, työasemien ja kannettavien tietokoneiden Windows, iPhone ja 50 muihin matkapuhelimiin, TV malleja Samsung, Panasonic, ja LG.

IChat, toisaalta, on pikaviestiohjelma sovellusohjelma kehitetty 2002 Apple, Inc. sen Mac OS X-käyttöjärjestelmän. Sitä voidaan käyttää MobileMe, Mac.com, AOL Instant Messenger, Google Talk, tai Jabber tilejä.
Siinä on ääni-, video-, tekstiviestit, ja näytön jakamisen avulla Bonjour, XMPP-tyyppisen protokollan käyttäjälle löytämisen ja LAN. Se sisältää Apple 's Aqua käyttöliittymä ja käyttää puhekuplia ja kuvia henkilökohtainen chattailuun kokemus.Sen video ja audio Conferencing perustuu Session Initiation Protocol (SIP), asiakas-palvelin-protokolla, joka on erilainen kuin käyttämän protokollan Skype. Skype käyttää omaa Internet-puhelut VoIP verkko nimeltään Skype-protokollaa.

Se riippuu maailmanlaajuinen indeksi P2P protokolla Joltid Oy Corporation, joka on peer-peer-järjestelmä. Vaikka se on yleisesti käytetty tänään, Skype käyttäjät vaikea käsitellä ongelmiin järjestelmään, koska ei ole olemassa puhelinnumeroita tai sähköpostiosoitteita säädetty asiakastukeen.

Yhteenveto:

1. Skype on sovellusohjelma perustettu ja kehitetty vuonna 2003 Niklas Zennström, Dane Janus Friis, Ahti Heinla, 2. Priit Kasesalu, ja Jaan Yalliin kun iChat on sovellus kehittämä ohjelmisto vuonna 2002 Apple, Inc.
3. iChat voidaan käyttää MobileMe, Mac.com, AOL Instant Messenger, Google Talk tai Jabber tilejä vaikka Skype voi käyttää Linux, Android, Mac, PSP, työasemien ja kannettavien tietokoneiden Windows, iPhone ja 50 muut matkapuhelimet 4. TV malleja Samsung, Panasonic, ja LG.
5. Skype käyttää Skype-protokollaa, joka on peer-peer-järjestelmä, kun iChat käyttää Session Initiation Protocol (SIP), joka on asiakas-palvelin-järjestelmä.