Ero Apple Aperture ja Adobe PhotoshopApple Aperture vs Adobe Photoshop

On monia vaihtoehtoja, kun se tulee kuvankäsittelyyn, mutta kukaan ei ole yhtä kuuluisa kuin Adobe 's Photoshop. Apple on myös oma kuvankäsittelyohjelmalla niiden Macit, se' s tunnetaan Aperture. Jotta keksiä tarkka luettelo eroja näiden kahden, meidän on lähdettävä hyvin perus. Photoshop on yksinkertaisesti tehokkaampi kuvankäsittelyohjelma välillä. Photoshop on kattava työkalusarja, kuten kerroksia, mikä mahdollistaa paljon suuremman joustavuuden muokkaa kuvia. Vaikka Aukko voi tallentaa kerroksia, se ei voi käsitellä niitä. Pitkäaikainen maine Photoshop on myös korreloi joukko ihmisiä, jotka ovat tehneet laajennuksia. Photoshopin laajennukset voidaan automatisoida erilaisia ​​tehtäviä, jotka vaihtelevat yksinkertaisista monimutkainen. Automation näistä tehtävistä säädetään helppous yhteisille ja toistuvia tehtäviä; varsinkin kun täytyy käsitellä koko kokoelma kuvia. Aukko ei ole omaa kokoelma laajennukset, mutta se ei verrata mitä voit käyttää Photoshop. Monet näistä laajennukset luotiin Apple itse toivoo houkutella enemmän plug-in luojia.

Mitä Aperture puuttuu kuvankäsittelyyn ominaisuuksia, se tekee-up sen kyky luetteloida ja järjestää valokuvia. Järjestelytoimikunta on olennainen työskenneltäessä paljon valokuvia. Voit upottaa sisällön kameran Aperture ja voit nopeasti selata kuvia poimia hienoja kuvia tai hienosäätää toiset. Aukko on myös kyky työskennellä videoita. Voit nopeasti liitos yhdessä valokuvia ja luoda videoita Aperture, jossa taustamusiikki ja siirtymät, tarvitsematta turvautua muihin sovelluksiin.

Kuten aina, Aperture on käytettävissä vain Mac eikä muita käyttöjärjestelmän, kuten Windows. Photoshop on käytettävissä sekä, joten et ole rajoitettu yhteen alustaan. Tärkein haittapuoli Photoshop on sen hinta, koska se tulee täyden valikoiman kuvankäsittelyohjelma, joka voi tai ei käytä. Nykyinen hinta Photoshop on yli $ 699, kun taas päivittää aiemman version kustannukset $ 199. Vertailun vuoksi Apple 's Aperture on saatavilla Mac myymälän vain $ 80 ° C.Yhteenveto:

1. Photoshop on tehokkaampi kuvanmuokkaustyökalu kuin Aukko
2. Photoshop on tehokkaampi laajennuksia kuin Aukko
3. Aukko on paremmin järjestämiseen kuvia kuin Photoshop
4. Aukko pystyy toimimaan video taas Photoshop doesnt 't
5. Aukko on vain Mac kun Photoshop on saatavilla sekä Mac- ja Windows-