Ero Symbian ^ 3 ja Android 2. 3 (Gingerbread)Symbian ^ 3 vs Android 2. 3 (Gingerbread)

Symbian ^ 3 ja Gingerbread (Android 2. 3) ovat kaksi käyttöjärjestelmää, joka on tarkoitettu älypuhelimille. Tärkein ero näiden kahden välillä on heidän ikänsä ja kirjattua. Piparkakku on yksinkertaisesti merkittävä päivitys Android OS että lisää uusia toimintoja, tukee useampia laitteita, ja korjaa aiemmin havaittu vikoja. Vaikka Symbian ^ 3 osakkeita sama nimi kuin vanhemmat Symbian S60, se on todella täysin uusi käyttöjärjestelmä, joka on sekä hyvä ja huono asia. Hyvä, koska se ei ole enää heikkoudet liittyvät vuotiaiden S60, ja huono, koska Symbian ^ 3 ei peri sovelluksia sen edeltäjä.

Koska Gingerbread on vain päivitetty versio Android, se on käynyt läpi paljon valvontaa, sekä kehitystiimi ja tavalliset käyttäjät, ja useita korjauksia on luovutettu korjaamiseksi vikoja löytyy. Vertailun vuoksi recentness Symbian ^ 3 ja hyvin pieni määrä puhelimia käyttää se tarkoittaa, että saattaa vielä olla joitakin vikoja, joita ei ole vielä löydetty.

Puute apps on yksi suurimmista haitoista Symbian ^ 3. Koska se ei peri sovelluksia löytyy vanhemmissa Symbian, luettelo alkaa käytännössä nolla. Toisaalta, Piparkakku on jo satoja tuhansia sovelluksia valita, ja monet syntyy päivittäin.

Symbian odotetaan sovelluksen pulaa muuttua hyvin nopeasti enemmän puhelimet käyttävät käyttöjärjestelmän ja kehittäjät parven tarjota sisältöä näihin puhelimiin. Mutta Nokia 'päätös siirtyä pois Symbian ja hyväksymään Microsoft' s Windows Phone 7 on ottanut sanonnan tuuli Nokia 's purje. Tähän mennessä se on edelleen merkittävä kysymys, onko jokin yritys toteuttaa Symbian ^ 3 tai jos se vain kuolla luonnollisen kuoleman. Gingerbread ei ole vain riittävästi tuettu, mutta on myös halutuimmista monet käyttäjät valittavat usein, kun valmistajat eivät nopeasti vapaaksi päivityksen puhelimeensa.On selvää, valita Symbian ^ 3 ja Gingerbread on melko helppo tehdä. Yksi on erinomainen OS todistettavasti ja enemmän kuin tarpeeksi sovelluksia. Toinen on uusi ja testaamaton, doesnt 't on selvä tulevaisuus, ja vain kourallinen sovelluksia.

Yhteenveto:

1. Symbian ^ 3 on täysin uusi, kun Piparkakku on vain päivitys.
2. Piparkakku on tehty valvoa tiukemmin kuin Symbian ^ 3.
3. Gingerbread on huomattavasti enemmän sovelluksia kuin Symbian ^ 3.