Ero iPad ja KindleiPad vs. Kindle

IPad on all-around laite, joka voi pelata paljon rooleja varsin hyvin, mukaan lukien Kindle. Kindle pidetään e-kirja laite, joka keskittyy enemmän tarjoamaan käyttäjälle pieni ja kevyt laite, joka voidaan käyttää pitkäaikaisessa käsittelyssä. Vaikka iPad on isompi ja painavampi, voit tehdä saman tehtävän kuin Kindle tekee ja paljon muuta. Voit surffata verkossa, pelata pelejä, katsella videoita ja paljon muuta. Voit tehdä lähes mitä tahansa kuin näytteille kymmeniä tuhansia sovelluksia, jotka voit ladata ja asentaa Apple App Storesta. Vertailun vuoksi et voi asentaa sovelluksia syttyä.

Merkittävin ero Kindle ja iPad on tyyppi näytön, että he käyttävät. IPad käyttää kosketusnäyttö LCD-näyttö, joka on yleinen kämmentietokoneet ja jopa joissakin kannettavissa tietokoneissa. Kindle toisaalta käyttää e-ink teknologia, joka simuloi ulkonäköä paperin. IPad 's näyttö on parempi, koska se voi näyttää värejä, videoita, ja on oma taustavalo, jonka avulla voit käyttää sitä myös pimeässä. Näyttö Kindle voi näyttää vain harmaan eri sävyt, mikä rajoittaa sen ominaisuuksia. Mutta sen tärkein etu on hyvin pieni määrä silmän stressiä, että saat, kun käsittelyssä. Jos käytät iPad samaa tehtävää, silmät väsyy melko nopeasti.

Näyttö iPad on kosketusherkkä ja se on ainoa tapa olla vuorovaikutuksessa laitteen siitä puuttuu minkäänlaista fyysistä näppäimistöä tai painikkeita syrjään yhden Koti-painiketta. Koska Kindle ei ole kosketusnäyttö, se on varustettu QWERTY-näppäimistö, joka voidaan tehdä merkintöjä tai etsiä kirjoja Amazonin myymälässä.Lopuksi akun Kindle huomattavasti suurempi kuin iPad, johtuu osittain erittäin alhainen virrankulutus sen osia. Kun taas voit vain laskea tuntia yleisiä tehtäviä iPad, voit mennä mihin tahansa välillä viikon tai kaksi ennen kuin tarvitsee ladata syttyä.

Yhteenveto:
IPad on multimedialaite kun Kindle on e-kirja laite
Voit asentaa sovelluksia iPad mutta ei Kindle
IPad käyttää LCD-näytön Kindle käyttää e-ink teknologia
IPad on kosketusnäyttö, kun taas Kindle ei
IPad ei ole fyysistä näppäimistöä kuin että Kindle
Kindle on pidempi akun kuin iPad