Ero Keygen ja VirusKEYGEN vs Virus

Vaikka suurin osa ohjelmistojen saamme nykyään ovat hyvä laji, siellä 'on aina tumma eräänlainen ohjelmisto, joka tekee haittaa sijaan hyvä. Näistä varjoisa ohjelmistotyypit ovat viruksia ja keygens. Suurin ero keygen ja virus on tarkoitus. virus on suunniteltu ilkeä ja se on tarkoitus tehdä vahinkoa tai saada tietoja tartunnan saaneesta tietokoneesta. Toisaalta, keygen ei ole välttämättä haittaohjelmia koska se ei ole päätarkoitus ohjelmiston.

Keygen on yleisnimitys sarjanumero avain generaattori. Nämä ohjelmistot sisältää algoritmeja, jotka ohjelmistovalmistajat käyttävät tarkistaakseen, että ohjelmisto on tosiasiallisesti ostettu. Koska keygens tietää algoritmi, se voi myös tuottaa sarja- avaimet, jotka voidaan aktivoida ohjelmiston; joiden kautta ihmiset voivat käyttää koko ohjelmiston ominaisuuksia ilman todella maksaa siitä. Tämä on piratismi ja pidetään laittomana useimmissa maissa ympäri maailmaa. Vaikka laitonta, monet ihmiset edelleen etsiä sitä ja lataa se merirosvo ohjelmistoja. Kun se tulee viruksia, kukaan ei todella haluaa, että tai aktiivisesti etsii sitä; mutta lopulta ja väistämättä saa tartunnan muutenkin. Virus hyötykuormaa voi sisältää monenlaisia ​​vaikutuksia, jotka vaihtelevat ärsyttävää hyvin vakavia. Pahimmillaan voit altistua luottokorttipetosten identiteettivarkauksia. Joten jokainen varotoimena virustartuntoja on välttämätöntä.

Syy miksi keygens ja virukset kietoutuvat johtuu entinen yleisesti sisältää jälkimmäisen. Ihmiset, jotka haluavat levittää viruksia käyttävät tyypillisesti keygens kuin alus. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla. Ensimmäinen on tehdä viruksen tartunnan sovellus tekeytyä keygen. Käyttäjät vahingossa ladata sitä siinä uskossa, että se on todellinen keygen ja saada tartunnan. Toinen tapa on saada toimiva keygen ja tartuttaa sen virus. Tämä on vähän vaikeampi havaita ilman oikeita työkaluja, koska keygen toimisi niin kuin sen pitäisi, mutta myös tartuttaa sinulle virus.Pysyminen pois keygens voit välttää toinen mahdollinen uhka viruksia. Käyttämällä keygens, jopa ilman viruksia, ei ole suositeltavaa, kun ajaa afoul lain ja mahdollisesti joutua pidätetyksi.

Yhteenveto:

Virus on haitallisen tiedoston kun keygen ei välttämättä ilkeä

Keygen käytetään tuottamaan sarja näppäimiä aktivoida ohjelmiston, kun virus on annostella hyötykuorma