Ero siirtää ja kopioidaSiirrä vs. Copy

Olemme kaikki nähneet liikkeellä ja kopioi komennot että tietokoneet ovat nopeasti pop up kun klikkaa jotain, mutta se on vaikea ymmärtää, mitä eroa todella on näiden kahden välillä. Niille, jotka ovat vähemmän kuin tietokone neroja, nämä kaksi komennot ovat todella hyödyllisiä työkaluja, jotka voivat helposti säästää aikaa ja energiaa, kun työskentely verkossa. Molemmat komennot pääsee työkalupalkin ja niitä pääsee myös korostamalla ja oikealla klikkaamalla saat pudotusvalikosta. Kun siirtää tai kopioida mitään, mikä on valittu juuri sijoitetaan uuteen kohdistinpaikalle niin valita viisaasti. Kun haluat siirtää tai kopioida kohteen, liitä painikkeella sijoittaa kohde uuteen paikkaan haluat joko kopioida tai muuttamaan. Oikotie liittää on ohjaus ja P (Ctrl + P).
Muutto painiketta voidaan käyttää, kun käyttäjä haluaa ottaa jotain yhdestä paikasta tietokoneellaan tai asiakirjan toiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että jos siirrät jotain yhdestä paikasta toiseen, se ei ole enää sen alkuperäisen kotiin tai tiedoston. Kopio-painikkeen, samanlainen liikkua painikkeen, voi siirtyä, kun käyttäjä haluaa tehdä tarkka sama tiedosto tai palan tekstiä ja aseta se toisella alueella. Kun tämä on tehty, alkuperäinen tiedosto tai teksti pysyy jossa on alun perin ollut toisin liikkeellä komento. Moving tiedosto voidaan tehdä, kun on uusi tiedosto ladataan että yrität olla jossain muualla. Kuitenkin kopiointi sopii toistuvia tai ottamalla tiedot pois jonkun toisen 's tiedosto ja siirtämällä sitä itse. Kun otetaan tietoja yhdestä kansiosta tai tiedoston kopiointi voit ottaa kopion toiseen asemaan, jossa on toinen tiedosto tai kansio . Muista, ennen kuin päätät on tiedosto siirretään, että se ei ole enää aiemmassa paikallaan, tästä syystä kopiointiin saattaa olla helpompaa valinta, jos olet epävarma tarvitsevat alkuperäisen paikalleen. Kun vetää kansion tiedostoon samanlainen ajaa olet liikkeessä, kopiointi tehdään toiseen asemaan. Ohjaus ja F7 on pikanäppäin, joka voidaan siirtää. pikanäppäin kopiointia on Ctrl ja C
Yhteenveto:1. Siirrä ja kopioi kahdenlaisia ​​komentoja, jotka voidaan tehdä tietokoneella tiedostoja tai kirjoitettuun tekstiin. Siirrä tapahtuu silloin, kun yksi tiedosto tai tieto siirretään toiseen tiedostoon. Kopio on tehty, kun kopio tiedoston tai palan tekstiä otetaan ja kopioidaan toiseen paikkaan.
2. pikanäppäin varten siirto on valvonta ja F7. Pikanäppäintä kopio on ohjaus ja C. Kun asia aiotaan liittää toiseen paikkaan, pikanäppäin on valvonta ja P.