Ero Android ja älypuhelimet Android vs Älypuhelimet

Kun se tulee matkapuhelimet, on olemassa monia taikasanoja käytetään osoittamaan tai mainostaa tuotteita. Kaksi yleisiä termejä kuulemme on älypuhelimia ja Android-puhelimissa. Joten miten ne eroavat toisistaan? No älypuhelimet ovat luokittelu puhelimissa, joissa on kehittyneitä ominaisuuksia kuin puhelun ja viestien ominaisuudet, jotka me 've tottuneet. Toisaalta, Android ei ole tietyn tyyppisen puhelimen, mutta käyttöjärjestelmä, jota käytetään pääasiassa älypuhelimiin.

Älypuhelimet ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa jo ja sen ominaisuuksia on suuresti laajentunut yksinkertaisia ​​puhelinluettelosta, kalenteri, suunnittelija, ja muutama enemmän valokuvien tallennus, videotallennus, navigointi, internet-selailun, sähköpostin käsittely, ja jopa käynnissä tuottavuus ja viihde sovelluksia. Kaikki suuret puhelimen valmistajat ovat omat älypuhelin tarjontaansa mutta ennen Android, useimmat yritykset oli oma oma käyttöjärjestelmä omassa puhelimessaan.

Koska Android on vain yksi monista käyttöjärjestelmistä, voit siis sanoa, että kaikki älypuhelimet Android-käyttöjärjestelmä. On turvallista sanoa kuitenkin, että kaikki puhelimet, jotka ovat käynnissä Android OS ovat älypuhelimet ja ole säännöllinen puhelimissa. Android OS käytetään myös enemmän kuin vain älypuhelimiin. Sitä on myös pääasiallisesti käytetty tablettien, kuten Samsung 's Galaxy Tab, ja jopa joissakin kannettavan malleja.

Kehittyminen ja hyväksyminen Android koska ensimmäisessä versiossa ensimmäinen kaupallinen puhelin käynnissä se vuonna 2008 on ollut suorastaan ​​hurjaa. Span noin kolme vuotta, se on käynyt läpi 5 pääversioita ja on räjähti johtoon, kun nopeimmin myynyt älypuhelin OS. Se on myös kannustanut muita yrityksiä, kuten Microsoft, Blackberry ja Nokia jatkaa uudempi suunnittelusta niiden käyttöjärjestelmiä.Jos valita välillä Android puhelimen ja muut älypuhelimet, voit olla varma, että et saa vaille mitään ominaisuuksia kun menee Android-puhelinta. Pidä mielessä, että runsaasti erilaisia ​​Android-puhelimissa tarkoittaa, että on lähes loputon jono valita. Sinun olisi perehdyttävä yksittäisten silmälasit ja varmista, että se on uusin versio Android tai että se voidaan päivittää.

Yhteenveto:

1. Android on käyttöjärjestelmä, kun älypuhelimet on puhelin luokitus