Ero Kaspersky Antivirus ja Internet SecurityKaspersky Antivirus vs Internet Security

Kaspersky Antivirus on virustentorjuntaohjelma, joka suojaa käyttäjiä haittaohjelmia tulevien niiden kovalevy. Suurimmaksi osaksi, Kaspersky Antivirus käytetään tietokoneissa, joiden käyttöjärjestelmä on Microsoft Windows tai Macintosh OS X

Internet Security on pohjimmiltaan mitä nimikin kertoo, ja on mikä tahansa joukko varotoimia sen varmistamiseksi, että käyttäjä 's tietokone ei ole täynnä haittaohjelmia ohjelmia, vakoilusta ohjelmisto, tai muita ohjelmistoja, jotka voivat ottaa tiedot lähetetään verkon kautta ja käyttää sitä tavalla, joka osoittaa haitallisia käyttäjälle tai hänen tietokone.

Kaspersky Antivirus on erityisesti luotu käyttää reaaliaikaisen suojan (eli suoja, joka on paikallaan heti kun uhka löydetään). Se luotiin havaita ja poistaa jotain haitallista käyttäjältä 's tietokone, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, viruksia, troijalaisia, matoja, ja vakoiluohjelmat. Sitä käytetään myös havaita ja poistaa root sarjat C ohjelmisto, joka satamat yksi tai enemmän ohjelmia, jotka piilottaa kaikki kompromissi järjestelmän virtuaalinen varjo.

Internet Security, ja tarkemmin sanottuna, Kaspersky Internet Security suojaa käyttäjän 's tietokone haittaohjelmilta ja adware. Se myös tunnistaa ja poistaa roskapostin sähköpostit, yrittää kolmansilta urkkiakseen joku' s tietokone, ja vuodot tiedot. Laaja työ Kaikkien Internetin turvallisuus on suojata yksi 's tietokone kaikista ohjelmista, jotka voivat vaarantaa kovalevyn C lukien kaikenlainen haittaohjelmat, vakoiluohjelmat ja sähköposti kompromisseja.

Niin kehittyneitä kuin Kaspersky Antivirus on, siitä puuttuu joitakin ominaisuuksia, joita löytyy Kaspersky Internet Security. Merkittävin poisjättämistä Kaspersky Antivirus on henkilökohtainen palomuuri (sovellus, joilla valvotaan sellaista liikennettä, joka tulee läpi joku 's tietokone verkon yli), HIPS (Intrusion Prevention System C laite, joka valvoo kaikkien tulevaa liikennettä yli verkko jotta voidaan havaita ja poistaa haittaohjelmia tai muuta epäilyttävää käyttäytymistä), Anti-Spam, Anti-Banner, ja lapsilukko työkaluja. Kaspersky Antivirus on ristiriidassa myös muun tyyppisiä antivirus ja antispyware ohjelmisto.Yhteenveto:

1. Kaspersky Antivirus suojaa käyttäjän 's tietokone haittaohjelmilta, troijalaisia, matoja ja vakoiluohjelmia, Internet Security on tarkoitus estää ja kaikenlaiset haittaohjelmat, tai epäilyttävästi, pääsemästä käyttäjän' s tietokone.

2. Kaspersky Antivirus poistaa root sarjat; Internet Security poistaa kaikki roskapostin muoto ja phishing ohjelmisto tietokoneesta.