Ero Amazon S3 ja Amazon EBSAmazon S3 vs Amazon EBS

S3 (Simple Storage Service) ja EBS (Elastic Block Store) ovat kaksi tiedostojen palveluista Amazon. Tärkein ero niiden välillä on, mitä he voivat käyttää. EBS on nimenomaan tarkoitettu EC2 (Elastic Computing Cloud) tapauksissa ja ei ole käytettävissä, ellei asennettu yhteen. Toisaalta, S3 ei rajoitu EC2. Tiedostot sisällä S3 kauha voi palauttaa käyttämällä HTTP protokollia ja jopa BitTorrent. Monet sivustot käyttävät S3 pitää suurimman osan tiedostoista koska sen saatavuutta HTTP asiakkaille; selaimet esimerkiksi.

Kuten edellä jo todettiin, tarvitaan jonkinlaista ohjelmistoja voidakseen lukea tai kirjoittaa tietoja S3. EBS, tilavuus voidaan asennettu EC2 oikeusasteessa ja se näyttäisi aivan kuten kiintolevyn osio. Se voidaan muotoilla minkä tahansa tiedostojärjestelmän ja tiedostoja voidaan kirjoittaa tai lukea EC2 esimerkiksi aivan kuten se olisi kiintolevylle.

Kun se tulee kokonaismäärä että voit tallentaa, S3 on edelleen yliotteen. EBS on standardi raja 20 tilavuudet jokaisen tilavuus mahtuu jopa 1 Tt tietoa. S3, standardi raja on 100 kauhat jokaisen kauhan joiden rajoittamaton data kapasiteetti. S3 käyttäjien ei tarvitse huolehtia täyttö ämpäri ja ainoa huolenaihe on ottaa tarpeeksi kauhat tarpeisiisi.Rajoituksena EBS on sen kyvyttömyys käyttää useita esiintymiä kerralla. Kun se on asennettu instanssi, ei muuta esimerkiksi voi käyttää sitä. S3 voi olla useita kuvia sen sisällön, joten sitä voidaan käyttää monissa samanaikaisesti. Mielenkiintoinen sivuvaikutuksena tämä kyky on jotain nimeltä 'lopulta johdonmukaisuutta'. EBS, data lukea tai kirjoittaa tapahtuu lähes välittömästi. S3, muutoksia ei tehty välittömästi, joten jos kirjoitat jotain, se ei voi olla tietoja, jotka lukutoimitusta palaa.

Yhteenveto:

EBS voidaan käyttää vain EC2 tapauksissa taas S3 voidaan käyttää ulkona EC2

EBS näkyy asennettavissa äänenvoimakkuutta S3 edellyttää ohjelmiston lukea ja kirjoittaa dataa

EBS mahtuu pienempi määrä dataa kuin S3

EBS voidaan käyttää vain yhdellä EC2 esimerkiksi kerrallaan taas S3 voidaan käyttää useita esiintymiä