Ero Youtube Partner ja kaupallistaminenYoutube Partner vs kaupallistaminen

Youtube nyt antaa käyttäjilleen mahdollisuuden kaupallistaa videoita ja saada osuuden mainostuloista. On kaksi tapaa, että voit saada ohjelmaan. Ensimmäinen tapahtuu tuloutat kanavan tai yksittäisiä videoita, ja toinen on hakemalla YouTube-kumppaniohjelmaan. Suurin ero on Youtube kumppani ja ansioita on vaikeus päästä ohjelmaan. Kaupallistaminen on suhteellisen helppo liittyä, on vain hyvin suosittuja video ja voit jo ansaita kautta vaikutelmia. Toisin ollessa Youtube kumppani, jossa sinun täytyy kulkea tiukan seulonnan.

Tämä on myös toinen alue, jossa Youtube kumppani ja ansioita eroaa. Ollakseen Youtube kumppani, sinun täytyy itse hakea olla yksi. Kaupallistamiseen, et voi hakea jäsenyyttä, koska se on vain kutsusta. Mutta vaatimukset eivät ole kovinkaan tiukat ja siellä on paljon enemmän ihmisiä, jotka selviävät ansioita kuin kumppaneina. Youtube on melko tiukka, kuka voi olla Youtube kumppani, koska se tulee lisäetuja, joita voidaan hyödyntää edistää itse tai tuotemerkin.

YouTube-kumppanina, sinun on kyky edistää omia videoita kautta Adwords. Näin videoita näytetä muille käyttäjille, jotka haluavat liittyvä sisältö tai sopivat tiettyyn väestörakenteen että olet kohdistamista. Näin voit rakentaa Seuraavassa lisätä näkymiä, lisätä tuloja mainoksia videoita, ja jopa lisätä myyntiä, jos olet itse myy tuotetta tai palvelua. Koska kumppani antaa paljon enemmän kuin vain ansaita päässä videot julkaistaan ​​verkossa.On tosiasia, että YouTube-kumppaneita on paljon parempi kuin vain kaupallistaminen; ja lähes kuka tahansa voi kysyä kertoo, olemaan Youtube kumppani, jos voit. Mutta se ei ole niin helppoa ja sinun pitäisi napata kaupallistamisen kun voi eikä luopua sitä. Vaikka videot ovat jo kaupallistettu, voit silti hakea olla Youtube kumppani, kun olet valmis.

Yhteenveto:

Koska YouTube kumppani on vaikeampi saada kuin kaupallistaminen

YouTube-kumppanina voidaan soveltaa, kun ansioita on vain kutsusta