Ero Table ja ViewTaulukko vs View

Tietokanta on digitaalinen kokoelma järjestetty tietoja tai tietoja, jotka voidaan tallentaa tietokoneen muistiin tai muut tallennuslaitteet. Se kehitettiin siten, että suuria tietomääriä voidaan tallentaa ja käsiksi käyttäjän. Tietokanta on useita esineitä, jotka säästävät, näyttö, ja analysoida suuria tietomääriä. Microsoft SQL tarjoaa tietokanta esineitä, kuten tallennetut, käyttäjät, toimintoja, taulukoita ja näkymiä.

Taulukot olla tietoja, joita käytetään sovelluksissa ja raporteissa. Ne on suunniteltu rivit, sarakkeet, ja kentät. Ne voivat olla vain tietty määrä sarakkeita, mutta voi olla niin monta riviä kuin mahdollista. Relaatiotietokantojen käyttää useita taulukoita tallentamiseen liittyvät tiedot ja kirjaukset.

Taulukoiden tietoja voidaan tai ei voida fyysisesti tallennettu tietokantaan. On olemassa kahden tyyppisiä taulukoita, nimittäin; esine taulukot, jotka käyttävät objektin lajia määritellä pylvääseen ja pidä esiintymät piirretyn objektin, ja relaatio pöytä, joka pitää perustiedot käyttäjätiedot relaatiotietokantaan.Katso, toisaalta, on kysely käytetään pöytä, joka voidaan liittää toiseen taulukkoon. On luettelo useita tietueita taulukkomuodossa, joita käytetään tietoja, jotka kysyi usein. Vuonna kysely nimet ja osoitteet, jotka sijaitsevat eri taulukoita, näkymiä voidaan käyttää. Se on virtuaalinen taulukko, joka on kerätty data tietokantaan. Muuta tietoja tallennetaan tietokantaan muuttaisi myös tiedot näkyvät näkymän. Se voi sisällyttää useita taulukoita yksi virtuaalisen pöydän ja piilottaa koukerot datan. Se tarvitsee vain vähän tilaa tallentaa tietoja, koska tietokanta tallentaa vain sen määritelmän sijaan sen sisältämät tiedot tai edustaa. Lisäksi se antaa turvaa tiedot ja rajoittaa näytön datan. Sitä voidaan käyttää luomaan abstraktioita.

Rivit ja jotta taulukossa ei ole tilattu, mutta voidaan lajitella ja kysellä. Näkymät voidaan päivittää ja mahdollistaa myös kyselyn saatujen tietojen kauempaa. Kyselyt jotka ovat vastoin näkemyksiä on muutettava.
Yhteenveto:

1. pöytä kohde tietokantaan, jota käytetään pitämään tiedot, joita käytetään raporteissa ja sovelluksissa, kun näkymä on myös tietokannan objekti, jota käytetään pöytä ja kysely, joka voidaan yhdistää muihin taulukoihin.
2. taulukko on suunniteltu rajoitettu määrä sarakkeita ja rajoittamaton määrä rivejä, kun näkymä on suunniteltu virtuaalisen pöydän, joka poistetaan tietokannasta.
3. Näkymä voi sisällyttää useita taulukoita yksi virtuaalisen pöydän, kun useita pöytiä tarvitaan tallentamiseen liittyvät tiedot ja kirjaukset.
4. Näkymä käytetään kyselyn tiettyihin sisältyviä tietoja useissa eri taulukoissa kun pöytä hallussaan perustiedot käyttäjätiedot ja pitää esiintymät piirretyn objektin.