Ero Fossil ja ArtifactFossil vs Artifact

Oletko katsellut Indiana Jones? Haluatko olla yksi? Varmasti, jokainen mies olisi unelma on paras seikkailu elinaikanaan. Olipa viidakoissa Afrikan jopa mayojen sivilisaation Keski-Amerikassa, ihmiset jatkavat haaveilla suurista seikkailuista Indiana Jones oli.

Pitkin seikkailuista Indiana Jones, sinun on hankkinut useita fossiileja ja esineitä. I 'll toista. Fossiilit ja esineitä. Nämä kaksi arkeologisten sanalla on suuria eroja. Hoito selvittää?

Kaikista rekvisiitta, joita on käytetty Indiana Jones ja muita elokuvia, jotka luulette on kumpi? Joka on fossiilinen ja joka on artefakti?

Fossiilista on yksinkertaisesti jäänne organismin olisiko eläin tai kasvi. Artefakti, toisaalta, on arvokas arkeologinen kohde, joka oli kaivettu maasta tai muualta. Esineet on merkittävä kulttuurinen arvo. Fossiilit ovat tärkeitä tieteellisiä ja historiallista arvoa.Fossiilit ovat vanhempia kuin ihmiskunnan ja vanhempi kuin esineitä. Osa fossiileja vuodelta 10000 vuotta sitten. Fossiilit koko voi vaihdella, kuten mistä jättimäinen dinosaurus pienintä bakteereja. Useimmat fossiilit ovat säilyttää kovan rakenteiden organismin, kuten tukiranka, luut, tai jopa hampaiden näiden eläinten.

Esineitä, toisaalta, juontavat juurensa varhaisimmista sivilisaatioista ihmiskunnan. Tunnetuin esineitä ovat ne egyptiläisen valtakunnan vuodelta 2000 vuotta sitten. Näitä esineitä löytyy hautaaminen sivustoja kuninkaat ja kuningattaret tai vain tavallisia ihmisiä. Näitä voivat löytyä myös kadonneet ja hylättyjä sivilisaatioiden. Esineet ovat yleensä myydään ja voi olla erittäin kallista ostettaessa. Kuitenkin maissa, joissa esineitä löydettiin kieltää hamstraaminen ja myynti näistä kohteista, koska nämä ovat kansallisia aarteita kuvaavat kulttuurin niiden ohi. Siten myyvät näitä kohteita on kuin myymällä maa 'historiassa.

Yhteenveto:

1. fossiiliset on jäänne organismin kun artefakti kohde kulttuurista arvoa.
2. iät fossiilit ovat ehdottomasti vanhempia kuin esineitä.