Ero Antiikin ja modernin hepreanAncient vs Modern hepreaa

Hepreasta, joka tunnetaan myös Raamatun tai klassisen heprean poikkeaa hyvin paljon Modern heprean. Se poikkeaa merkittävästi sanaston, fonologia, kielioppi ja monet muut näkökohdat.

Hepreasta oli yhdistelmä eri murteita, jota käytettiin muinaisessa Israelissa välisenä aikana 10. vuosisadalla eKr ja neljännellä vuosisadalla jKr. Modern heprea toisaalta on kehittynyt yhteinen kieli Israelin kansan. Modern heprean on nyt maallinen kieli Israelin.
Heprea muinoin ei puhutaan äidinkielenä, mutta käytettiin laajalti liturginen yhteyksissä. Vuosien mittaan paljon vaihtelua tuli esiin ääntäminen ja eri fonologisia tyylejä kehitettiin. Sephardic heprean ja Ashkenazi oli kaksi tyyliä, joka syntyi. Entinen tyyli oli muodissa Iberian niemimaan ja maissa entisen? Ottomaanien imperiumi. Toinen tyyli näkyi lähinnä Keski- / Itä-Euroopassa. Modern heprea perustuu pääosin Sephardic heprea tyyliä.
Toinen asia, joka voidaan nähdä kanssa Modern heprean kieli on, että se on sisällytetty monia neologiosms ja lainasanoja, jotka kuvaavat paljon uusia sanoja, joita ei ollut aikana muinoin.
Kun tarkastellaan antiikin heprean kieltä, jännittynyt ollut mitään merkitystä eikä ollut menneet, nykyiset ja tulevat. Mutta Modern heprean, on selvä ero kolmen aikamuotojen '' menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden.Jopa rakenne lauseita, on merkittävä ero Ancient and Modern versiot heprean kielen. Vuonna antiikin heprean kieltä, esimerkiksi? lauseen alkoi verbi taas Modern heprean, lause aloitetaan yleensä Aihe jota sitten seuraa verbin ja objektin.

Yhteenveto

Hepreasta oli yhdistelmä eri murteita ja sitä käytettiin muinaisessa Israelissa välisenä aikana 10. vuosisadalla eKr ja neljännellä vuosisadalla jKr. Modern heprea toisaalta on kehittynyt yhteinen kieli Israel ihmisiä.

Modern heprea perustuu pääosin Sephardic heprea tyyliä.

Vuonna antiikin heprean kieltä, jännittynyt ollut mitään merkitystä eikä ollut menneet, nykyiset ja tulevat. Mutta Modern heprean on selvä ero kolmen aikamuotojen '' menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden.