Ero Lähi-idän ja Lähi-idänLähi-idän vs Lähi-idässä

Lähi-idän ja Lähi-idän ovat termejä, jotka viittaavat maantieteellisillä alueilla. Ennen ensimmäistä maailmansotaa, Lähi-idässä viitataan Balkanilla ja Ottomaanien imperiumi, ja Lähi-idässä tarkoitetun Afganistanista, Iranista, Turkestan, Keski-Aasiassa, ja Kaukasuksella.

Kun ottomaanien valtakunnan katosi vuonna 1918, alueella nimeltään Lähi-idässä ei käytetty, ja Lähi-idässä alettiin käyttää koko alueelle.

Lähi-idässä on tarkoitettu maihin Länsi-Aasiassa, jotka sijaitsevat Iranin ja Välimerelle. Lähi-idän viittaa alueelle, joka sisältää Pohjois-Afrikassa ja Länsi-Aasiassa.

'Lähi-idän' oli termi, joka keksi vuonna 1902 Alfred Thayer Mahan. Termin pääosin peräisin osana brittiläisen siirtomaavallan. 'Lähi-idän' kuvatulla British mukana alueen Mesopotamiasta British Intiassa. Ne on kuvattu 'Lähi-idän' koska alue Ottomaanien valtakunnan johon kuului modernin Albania, Kreikka, Vähä-Aasian, Kypros, Bulgaria, Kosovo, Israelin, Syyrian ja Jordan.'Near East' oli termi, joka tuli käyttöön 1890-luvulla, kun Euroopan valtuuksia oli kaksi kriittisiä tilanteita. British arkeologit DG Hogarth 's' Lähempänä East 'julkaistiin vuonna 1902, jossa määritellään termi' Lähi-idän. 'Julkaisussa määritelty' Lähi-idän 'alueena, joka sisälsi Balkanin niemimaan (Southern Serbia, Kreikka, Bulgaria, Montenegro, ja Albania), Armenia, Egypti, länsiosissa Iranin koko Arabian niemimaan, ja Anatolian. Nykyaikaisessa käsite, kaikki Pohjois-Afrikkalainen maat kuuluvat Koillis alue taas Etelä-Kaukasian maat eivät sisälly.

Yhteenveto:

1. Ennen ensimmäistä maailmansotaa, Lähi-idässä viittasi Balkanilla ja Ottomaanien imperiumi ja Lähi-idän tarkoitettujen Afganistanista, Iranista, Turkestan, Keski-Aasiassa ja Kaukasuksella.
2. Kun ottomaanien valtakunnan katosi vuonna 1918, alueella nimeltään Lähi-idässä ei käytetty ja Lähi-idän tuli käytettävä koko alueelle.
3. Lähi-idässä on tarkoitettu maihin Länsi-Aasiassa, jotka sijaitsevat Iranin ja Välimerelle. Lähi-idän viittaa alueelle, joka sisältää Pohjois-Afrikassa ja Länsi-Aasiassa.
4. Lähi-idän oli termi, joka keksi vuonna 1902 Alfred Thayer Mahan. Lähi-idässä oli termi, joka tuli käyttöön 1890-luvulla, kun Euroopan valtuuksia oli kaksi kriittisiä tilanteita. British arkeologit D. G. Hogarth 's' Lähempänä East 'julkaistiin vuonna 1902, jossa määritellään termi' Near East. '