Ero kurdit ja arabit 

Kurdit vs arabit

Monet etniset ryhmät elävät Aasiassa, erityisesti Lähi-idässä. Kaksi näistä etnisten ryhmien ovat arabeja ja kurdeja. Nämä kaksi etnistä ryhmää esiintyy lähinnä Lounais-Aasiassa.

Termit 'arabien' ja 'kurdi' voidaan käyttää substantiiveja ja adjektiiveja. Adjektiiveina, ne koskevat sen tiettyjä ominaisuuksia tai kytkökset kyseisen etnisen ryhmän. Henkilö voidaan sanoa olevan arabien tai kurdi katsomalla sukututkimuksen, kielelliset tai kulttuurin suhteen henkilön.

Ottaa kirjaimellisesti, arabi tarkoittaa 'natiivi, asukas tai jälkeläinen Arabiasta.' Samaa käytetään kurdi C joku, joka asuu tai on kotoisin Kurdistanin.Kurdit ja arabit eivät ole sidoksissa mihinkään uskontoon, mutta suurin osa on muslimeja. Arab ja kurdit voivat myös olla jäseniä muiden uskontojen kuten kristinusko, juutalaisuus tai muita pieniä lahkoja.

Muslimi kurdit ovat yleensä jäseniä Sunni ryhmittymä kun arabi muslimit ovat osa Shia ryhmittymä.

Alunperin kurdit ja arabit olivat nomadi ihmisiä, mutta löytyi asutuksen ajan. Arabit ovat keskittyneet Arabian niemimaalla, mutta ovat myös hajallaan ympäri maailmaa. Kurdit, toisaalta, on ratkaisu nimeltä Kurdistan mutta ei ole virallinen alueella. Ratkaisussa sisältää osia Turkki, Syyria, Iran, Irak ja muut läheiset maissa.

Molemmat etniset ryhmät on omat erilliset kieliä. Arabit ovat arabian kieli, yhdessä numeerinen järjestelmä. Kurdit puolestaan ​​puhuvat kurdi.
Kurdit ovat usein vähemmistö etninen ryhmä missään maassa he löytävät ratkaisun (syrjään Kurdistan), kun arabit yleensä suuria etninen ryhmä samalla alueella. Tämä johtaa yhteenotot kahden etnisten ryhmien näillä alueilla.
Koska kurdit ovat usein vähemmistön, he kysyvät autonomia arabien enemmistön. Kuitenkin jotkut arabit ajattelevat, että kurdit ja muut vähemmistöt pitäisi sulautua tai suoda hallitseva etninen ryhmä.
Kurdit on pitkä historia sorron heidän siirtokuntien Iranissa, Irakissa ja monissa maissa. Tämä tukahduttaminen aiheutti kurdien löytää kurdien ratkaisuun. Tämä myöhemmin tunnettiin Kurdistanissa, joka kirjaimellisesti tarkoittaa 'maa kurdien.' Vieläkään ei ole kurdien kansallisvaltio.
Arabit peräisin seemiläinen kansa, kun kurdit ovat heterogeeninen sekoitus Median, seemiläisiä, turkkilainen ja Armenian profiileja.
Yhteenveto:

Arabit ja kurdit ovat kaksi etnisten ryhmien, joka on peräisin Lounais-Aasiassa, erityisesti Lähi-idässä. Molemmat etniset ryhmät ovat vallitsevasti muslimi vaan myös seuraajia muiden uskontojen ja lahkojen kuten kristinuskon, juutalaisuuden ja monet muut.

Arabi on henkilö, joka on geneettisesti, kulttuurisesti ja kielellisesti sidoksissa arabia perinteet, heimoja, tai perimää ja kieli. Sama hoito annetaan kurdien C kurdi on henkilö, joka on kurdi verta, harjoittaa kurdien perinteistä ja puhuu kurdin kieltä.

Arabit ja kurdit eivät ole uskonnollisesti yhteydessä johonkin uskontoon. Kuitenkin useimmat arabit ja kurdit ovat harjoittajia islamin uskoa. Ero arabeja ja kurdeja että arabeja ovat shiiamuslimien kun muslimi kurdit ovat kuuluvat sunnien ryhmittymä.

Kurdit ei ole tilaa kansakunnan mutta ratkaisun nimeltään Kurdistanin, alue koostuu osien maissa kuten Turkki, Syyria, Iran, Irak ja muissa maissa.

Kurdit ovat usein vähemmistönä etnisten ryhmien sijaintipaikka ratkaisuun. Samaan aikaan useimmat näistä alueista on arabien enemmistön. Tämä johtaa yhteenotot kahden etnisten ryhmien. Jotkut kurdit valitsevat autonomia näillä alueilla.