Ero EST ja EDTEST vs EDT

'EST' tarkoittaa 'Eastern Standard Time', kun taas 'EDT' on lyhenne sanoista 'Eastern Daylight Time.' Molemmat viittaavat aikavyöhykettä käytetään samalla alueella, mutta eri vuodenaikoina.

Kaksi kertaa käytetään erityisesti Pohjois-Amerikassa, erityisesti Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Edellä mainitut aikavyöhykkeet ovat osa 21 aikavyöhykkeiden Pohjois-Amerikassa, 9 aikavyöhykkeet käytössä Yhdysvalloissa maana ja 4 aikavyöhykkeet käytetty Manner Yhdysvalloissa. Neljä, tärkein, aikavyöhykkeet Manner Yhdysvalloissa ovat: Eastern Time Zone, Keski-aikavyöhyke, Mountain aikavyöhyke, ja Tyynenmeren aikavyöhyke. Molemmat aikavyöhykkeet ovat osa Itä-aikavyöhyke.

Itäinen aikavyöhyke, erityisesti kulkee Ohio Valley itään Atlantin rannikolla. Erityisesti alue, joka kattaa tällä aikavyöhykettä kutsutaan itärannikolla, joka koostuu seuraavista: Connecticut, Delaware, District of Columbia, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, New Hampshire, Indiana, Kentucky, New Jersey, New York, North Carolina, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, itään läänit Tennessee, Vermont, Virginia, ja West Virginia. Kanada myös käyttää tätä aikavyöhykettä lähinnä seuraavissa paikoissa: Nunavut, Ontario, ja Quebec.

Itäinen normaaliaika (myös yleisesti tunnettu EST) on menetelmä käytetty aika syksyllä ja talvella. Se alkaa aikana ensimmäisenä sunnuntaina marraskuun puoliväliin saakka maaliskuun tarkemmin toisena sunnuntaina maaliskuussa. Toisessa sunnuntaina maaliskuun kellot muututtava Itä Daylight Time (EDT lyhyitä). Itäinen kesäaika kestää toisena sunnuntaina maaliskuun ensimmäisenä sunnuntaina marraskuun pohjimmiltaan aika menetelmää vuodenaikojen kesän C keväällä.Toinen ero itärannikon aikaa ja Itä kesäaika on niiden tunti eroa Coordinated Universal Time (UTC) tai Greenwichin Mena aika (GMT). Itäinen normaaliaika on viisi tuntia jäljessä Coordinated Universal aikaa, kun itäinen kesäaika on vain neljä tuntia takana Greenwich Mean Time. Eastern Standard Tme, suhteen kanssa Coordinated Universal Time, on merkitty UTC C 5 tuntia. Myös verrattuna Itä Daylight aikaan itärannikon aikaa on tunnin jäljessä. Samaan aikaan Itä päivänvalossa on merkitty UTC -4 tuntia ja on tuntia aikaisemmin verrattuna itärannikon aikaa.

Daylight Time järjestelmä, johon kuuluvat Itä Daylight ajan, kehitettiin hyödyntämään pitempään auringonvaloa kesäkaudella. Puolestaan ​​se tuli menetelmän d lisäämiseksi ihmisen toiminnan ja tuotannon aikana pitempään päivänvalon.

Yhteenveto:

1. Eastern Standard Time ja Itä kesäaika ovat aikavyöhykkeet itäisen aikavyöhyke. Ne molemmat sisältyvät 21 Pohjois-Amerikan aikavyöhykkeiden 9 tärkein Yhdysvallat aikavyöhykettä (joka sisältää Alaska ja Havaiji aikavyöhykettä) ja 4 standardin aikavyöhyke Manner Yhdysvallat.
2. Molemmat aikavyöhykettä käytetään samoilla alueilla Yhdysvalloissa ja Kanadassa, mutta eri puolilla vuoden. Eastern Standard käytetään syksyllä C talvikauden, joka alkaa ensimmäisenä sunnuntaina marraskuun. Eastern Standard Time peruutetaan toisena sunnuntaina maaliskuun ja kytkeytyy Eastern Daylight Time kesän C kevätkaudella. Sykli alkaa jälleen Itä Vakiona kun ensimmäisenä sunnuntaina marraskuun lähestymistapaa.