Ero Työntekijän ja itsenäinen yrittäjä Työntekijän vs itsenäinen yrittäjä

Työntekijät ja riippumattomien rakennusyritysten kahdenlaisia ​​työntekijöitä, jotka ovat yleensä valvoo ja ylläpitää yrityksen tai liiketoiminnan. Molemmat työntekijä tilat myös merkitä liiketoiminnan tyyppiin välistä suhdetta yrityksen ja työntekijän.

Tärkein ero itsenäinen yrittäjä ja työntekijä on tasoista valvontaa ja riippumattomuutta, että työnantaja tai muu liike kohdistaa. Mittaamista aste on kolme parametreja tai ryhmiin; käyttäytymisen ohjaus, taloudellinen ohjaus sekä tyyppinen suhde.

Ero tehdään, koska vero- ja oikeudellisesti. Merkinnöissä on usein yrityksen tai liiketoiminnan. Myös korvaus voi myös olla merkittävä tekijä.

Vuonna työntekijä tila on jatkuvaa läsnäoloa työnantajan. Työntekijä on vakaa tuotto ja muita etuja osa korvauksesta. Työntekijä tarjoaa joukon taitoja ja hartiat vastuita yritys, joka on välttämätöntä liiketoimintakieltoon. Työntekijät usein tasainen rutiini ja kiinteän tuloja tietyn ajan kuluessa (kuukausittain, viikoittain, per tunti), joukko työaika ja ylennyskelpoisuuden. Veroihin, työnantaja osallistuu puoleen maksamisen työntekijän 's etuja, henkilökohtaisen tuloveron, samoin kuin tulevien työttömyysvakuutusmaksua. Tapauksissa onnettomuuksien työn aikana, työnantaja tarjoaa myös työntekijät' korvaus kuten sairaalahoitoa ja muiden palvelut.

Vastineeksi näistä eduista, työntekijä luopuu jossain määrin hallintaansa ja riippumattomuuteen. Ohjaus voi ilmetä tuntien sulatettu, aikataulu, tai työn laadusta. Työntekijä nähdään olennaisena osana yrityksen.

Toinen ero on, että työntekijä työskentelee työnantajan 'läsnäolo tai tiloihin. Lisäksi työnantaja tarjoaa keinot, työkaluja, resursseja ja menetelmiä. Joskus jopa koulutus on mukana. Yleensä työntekijä työskentelee yhden yrityksen. On yrityksiä, jotka kieltävät työntekijä 'pimeä' tai ottaa kaksi työtä samanaikaisesti. Tämä on osa työntekijän 's noudattamista ja tottelevaisuutta kohtaan yhtiön sääntöjä ja määräyksiä.Toisaalta, riippumattomat urakoitsijat ovat työntekijöitä, jotka tarjoavat erityisiä palveluja muille yrityksille. Riippumattomat urakoitsijat voi olla henkilö tai yritys itse. Toisin työntekijä, itsenäinen yrittäjä nauttii vähemmässä määrin hallintaansa ja korkeamman riippumattomuutta.

Independent urakoitsijat ovat erilaisia ​​asiakkaita tai asiakkaita. Urakoitsijat on omat välineet ja menetelmät tekemään työnsä. Ne asettavat omat tuntia ja kiertää ohjeita ei sääntöjä ja määräyksiä. Niitä pidetään ulkopuolella yksiköiden tai kolmansien osapuolten, eli ne eivät itse asiassa osa yrityksen.

Mitä korvausta, sopimukset on yleensä korkosijoituksia hanketta kohden. Ei ole tapaturmakorvauksesta tai terveyteen liittyvää tapausta. Urakoitsijat maksavat veronsa ja hyödyt täysimääräisesti ja eivät riipu tahoa.

Yhteenveto:

1. Sekä 'työntekijä' ja 'itsenäinen urakoitsija' merkinnöillä työntekijöille. Ne erottuvat yhtiön laki- ja verotuksessa. Sekä merkitse laajuus itsenäisyyden ja valvontaa. Etiketissä määrittelee myös yrityksen tyyppi suhdetta liiketoiminnan ja työntekijän.
2. Pohjimmiltaan työntekijä on työntekijä palkattiin yrityksen tekemään tietyn työn yrityksen sisällä 'toimitiloissa ja valvonnassa. Riippumaton urakoitsija, toisaalta, voivat työskennellä missä tahansa tai pois yrityksen tiloissa.
3. työntekijä saa rahallista korvausta ja etuja etenkin onnettomuuksissa tai sairaus. Ne ovat osa yrityksen; yhtiö maksaa puolet verot ja etuja vastineeksi työntekijän 's noudattamista. Työntekijällä on vähemmän valvontaa ja riippumattomuutta. Sen sijaan riippumattomien urakoitsijoiden eivät ole osa yrityksen vaan vain työtä projektin lyhyen aikavälillä . He maksavat omat verojen ja etuuksien kokonaan.
4. Työntekijät voivat myös saada työttömyyskorvausta ja tarjouksia. Samalla on myös erillistä korvausta tai etuja riippumattomien rakennusyritysten syrjään sovitut ehdot korvauksen. Ne eivät myöskään ole oikeutettuja työttömyysvakuutusta.