Ero EMBA ja MBAEMBA vs MBA

MBA on Master of Business Administration ja EMBA on Executive Master of Business Administration. EMBA on yleensä enemmän kokeneita ihmisiä, jotka ovat yleensä vanhempia, kun taas MBA ovat yleensä suhteellisen nuoremmille.

Vaikka EMBA on enemmän kokeneita ihmisiä, jotka pyritään parantamaan niiden kykyä, MBA on henkilöille, jotka haluavat suorittaa tutkinto liike tutkimuksia ja saada parempi työpaikka.

Vaikka Master of Business Administration on vahva painotetaan sisällöstä eri johdon tieteenalojen, EMBA keskittyy enemmän perusosaamista.EMBA on suunnattu ammattilainen johtajat, jotka voivat 't ottaa täydellisen MBA tietenkin vielä tarvitse sitä parantamaan työllistymismahdollisuuksiaan. Master of Business Administration on täysipäiväistä, ja Executive MBA on osa-aikaisesti. Kesto on Master of Business Administration on yleensä kahden vuoden ajan EMBA kestää 18-21 kuukautta.

Jotta ilmoittautua Executive MBA, hänen on oltava vähintään viiden vuoden työkokemus. Toisaalta, henkilö, joka haluaa tulla hyväksytyksi Master of Business Administration kurssi ei tarvitse kokemusta, mutta on otettava GMAT. Ottamista perustuu GMAT ja muut merkit. Ilmoittautumalla Executive MBA, ei tarvita GMAT.

Toisin kuin Executive MBA, henkilö ilmoittautumalla Master of Business? Hallinto voi valita erikoistuminen loppupuolella vuodessa.
Chicagon yliopistossa otettiin ensimmäistä kertaa käyttöön EMBA vuonna 1943 ylimmän johdon.
Yhteenveto

MBA on Master of Business Administration ja EMBA on Executive Master of Business Administration.

Vaikka EMBA on enemmän kokeneita ihmisiä, jotka pyrkivät parantamaan kykyään, MBA on ihmisille, jotka haluavat suorittaa tutkinto liike tutkimuksia ja saada parempi työpaikka.

Vaikka Master of Business Administration on täysipäiväistä, Executive MBA on osa-aikaisesti.

Toisin kuin Executive MBA, henkilö ilmoittautumalla Master of Business Administration voi valita erikoistuminen loppupuolella vuodessa.