Ero TQM ja ISOTQM vs ISO

Yritykset ympäri maailmaa ovat aina hakevat asianmukaisen hallinnan välineitä auttaa heitä selviytymään monia erilaisia ​​tehtäviä, jotka on otettava huomioon ovat henkilökunnasta huolehtiminen, omaisuus, voitot ja tavoitteita yleensä. On olemassa monia erilaisia ​​työkaluja nykyään jotka voivat auttaa meitä saavuttamaan nämä tavoitteet, ja jotkut heistä ovat ISO ja TQM.

Tekniset määritelmät:

? ISO on pohjimmiltaan hallintajärjestelmä, joka on luotu seurata toimintoja ja tietoja tietyn organisaation, ja joka toimii seurantajärjestelmästä pohjalta auttaa ymmärtämään asianmukaista tasapainoa tarvitaan.

? TQM on myös hallintajärjestelmä, yksinkertaisesti tiedä kuin Total Quality Management; kuitenkin, tämä järjestelmä toimii sillä perusteella, että työntekijä osallistuu ohjelmaan säännöllisesti, ja varmistaa, että välineet ja teknologiat hallitaan asianmukaisesti sisällä yksiköissä.

Miten ne eroavat toisistaan ​​tuotoksen ?:

? ISO kuvataan toiminnot ja toimet, jotka sinun täytyy voida olla vähimmäisvaatimus laadun järjestelmiä. ISO voidaan pitää välineenä toteuttaa TQM, ja on myös joitakin perusvaatimukset kuten tiukan asiakirjat tarkastuksia varten. Voit helposti seurata kirjaa tällaista hallintaohjelma.

? TQM keskittyy löytää paras ja mahdollisimman hyviin tuloksiin, ja miten saada niitä. Sitä voidaan pitää hallintaohjelma laadun perusteella. TQM ei vaadi minkäänlaista asiakirjat.

Parhaat tulokset:? Tutkimus toteutettiin toteuttamisesta TQM on osoittanut suurta standardin parannus työvoiman ja tuotannon koko yrityksen yleensä.

? ISO järjestelmät eivät ole voineet saada samat laatuvaatimukset ilman tukea TQM.

Vaikka molemmat näistä hallinnan menetelmät on ymmärrettävä oikein, jotta rekisteröityä ja saada niitä, se on varsin mielenkiintoinen, että vaikka ne on tarkoitus täydentää toisiaan, se ei näytä tee mitään eroa lähtöön pitkällä aikavälillä, jos molemmat ohjelmat yhdessä oman yrityksen. Siksi uskotaan, että ne voivat toimia paremmin, jos toteuttaa erikseen tai eri tarkoituksiin saada parhaat tulokset.

Yhteenveto:

1. ISO on enemmän ohjelman avulla voit johdon kanssa prosessi.

2. TQM ei ole vain ohjelma; kuitenkin, se auttaa osallistumaan koko prosessiin oikealla tavalla.

3. ISO vaatii kehittyneempiä tietojen analysointi.