Ero AISI ja ASTMAISI vs ASTM

Amerikkalainen Iron and Steel Institute (AISI) ja American Society for Testing and Materials (ASTM) ovat alan standardeja raudan ja teräksen valmistukseen ja luokittelu. Vaikka molemmat ovat huolissaan rauta ja teräs, virastot on paljon eroja. Yksi on, että AISI on Pohjois-Amerikan yhdistys, kun ASTM on kansainvälinen.

AISI on yksi vanhimmista ammattijärjestöt Yhdysvalloissa. Se luotiin palvelemaan rauta- ja terästeollisuuden 'tarvitsevat tietoa, tutkimuksen ja foorumi, jossa ongelmista voidaan keskustella ja ratkaista. Se pyrkii vaikuttamaan yleiseen järjestykseen, valistaa ihmisiä, ja ne muokkaavat julkista mielipidettä terästeollisuuden ylläpitääkseen kasvu. Se koskee myös tehdä terästeollisuuden turvallisempi ja kannattavampaa.

AISI edistää ajatusta varmistamaan suuren markkinaosuus maailman 's rauta- ja terästeollisuudessa. Sen tavoitteena on lisätä Pohjois-Amerikan terästeollisuuden kasvaa isompi, kannattavampaa, ja arvostettu kansainvälisillä markkinoilla.

ASTM, toisaalta, perustettiin vuonna 1800 ja siitä on tullut yksi suurimmista standardien kehittäjiä maailmassa. Se ei ole vain huolissaan raudan ja teräksen, vaan myös useita muita materiaaleja. Sen lisäksi nämä kaksi materiaalia, se on myös huolissaan Nonferrous metallituotteet, öljytuotteet, fossiiliset polttoaineet, maalit ja aromaatit, tekstiilejä, kumia, muovia, sähkö- ja elektroniikka, vesi ja ympäristö teknologian, ydin-, aurinko- ja geoterminen energia, terveydenhoito ja laitteet.

Se kehittää ja tuottaa standardeja kaikkien näiden aineiden myös muihin järjestelmiin ja palveluihin. Sen jäseniä ovat valmistajia, käyttäjiä, ja hallitukset yli 100 eri maasta. Sen jäsenyys on vapaaehtoinen, ja sen standardit ovat niitä käytetään monissa Yhdysvaltain liittovaltion määräysten mukaisesti.On kuusi luokkaa ASTM standardeja:

Standard Specification C määrittelee vaatimukset.
Standard Test Method C määrittelee miten testi tehdään ja tulosten tarkkuutta.
Standard Practice C määrittelee sekvenssin toiminta.
Standard opas C tarjoaa tietoa ja vaihtoehtoja.
Standard Classification C tarjoaa ryhmittymä materiaaleja, joilla on vastaavia jaoteltu tuote, materiaali, järjestelmä, ja palvelu.
Terminologia Standard C tarjoaa sovitun termimääritelmät.

Ei vain AISI ja ASTM koskee markkinoiden laajentamiseen ja kehittämiseen, ne ovat myös huolissaan kehittää tuotteita, jotka vastata yhteiskunnan tarpeisiin. Niiden tarkoituksena on parantaa elämää ihmiskunnan ja ovat tietoisia yhteenliittämistä ympäristöön, yhteiskuntaan ja talouteen.

Yhteenveto:

AISI on American Iron and Steel Institute, kun ASTM on American Society for Testing and Materials.
AISI toimii Yhdysvalloissa ja Pohjois-Amerikassa vain, kun ASTM on jäseniä yli 100 maassa tekee siitä kansainvälisen järjestön.
AISI koskee vain teräs- ja rauta tuotteita ja ASTM koskee useita muita tuotteita, kuten muovia, kumia, tekstiilit, öljy, ja paljon muuta.