Ero laadullinen ja määrällinen tutkimusLaadullinen vs Quantitative Research

Tutkimusmetodologia voidaan merkittävästi määritellään valitsemalla miten ero laadullinen ja määrällinen tutkimus vaikuttaa opinnoissa. Mahdollisuus keskittyä menetelmiä auttaa määrittelemään ehdot oman tutkimuksen, ja toteutus tiedon keräämisessä.

Yksi parhaista esimerkeistä laadullisen tutkimuksen, on haastattelu kohderyhmän. Tämä tyyli tutkimus antaa huomiota vaihtelut kuten käyttäytymis- ja kokemus tekijät, sekä asenteet aiheista.

Tämä voi vaatia pidemmän aikaa kehittää tutkittaville, sekä kehittää dataa. Kosketus yksilöt on paljon laajempi kehittämiseksi tarkin profiilin mahdollista varmistaa, että tutkimus on tarkka.

Laadullinen tutkimus voi tarjota enemmän vaihtelevia tekniikoita tietojen kehittämistä. Kysymykset, haastattelut, ryhmän osallistumista, ja jopa tehtäväpohjaisempaa havainnot ovat vain muutamia esimerkkejä valinnaisista menetelmistä käytetään usein tutkimuksissa.

Tietenkin, kvantitatiivinen tutkimus on keskittynyt enemmän tietoja, jotka voidaan kerätä laajamittaisesti inventointi tietoa. Kyselyt tietyntyyppisten yksityishenkilöt voivat luoda näitä tietoja ilman samanaikaisesti investointi, joka laadullinen tutkimus edellyttää. Seulonta ehdokkaita on yleensä nopeampi prosessi samoin, koska diskvalifiointina kysymykset voivat eheyden varmistamiseksi tutkimuksessa.Tämä voi tarkoittaa myös paljon kauemmin kokemus, kun lajittelun kautta data luoda käyttökelpoista tietoa välillä alkuperäisen kattava kerääminen yrityksistä ja varsinainen kokoamiseen tietoja.

Keskimäärin sanotaan, että kvantitatiivinen tutkimus edellyttää kolmesta neljään kertaa useita aiheita verrattuna useita aiheita tarvittavien laadullista tutkimusta. Voit myös taipumus menettää mahdollisuuden käsi valita ehdokkaat, jotka voivat olla hyödyllisiä joissakin tapauksissa.

On paljon keskustelua siitä, mitkä menetelmät on tehokkaampaa tuottaa tietoja, jotka voidaan pitää luotettavina ja tieteellinen. Lopulta, on olemassa tutkimuksia, jotka soveltuvat yhteen tai toiseen. Tieteellinen tarkkuus on yhtä paljon käsissä tutkijan kuin se on menetelmät.

Yhteenveto:

1. Laadullinen tutkimus keskittyy pienempiin ryhmiin.
2. Laadullinen tutkimus ohjaa enemmän aikaa aihe valinta ja tutkimus.
3. Määrällinen tutkimus keskittyy suurille ryhmille.
4. Kvantitatiivinen tutkimus viettää enemmän aikaa käsittelee tietoja.
5. Laadullinen tutkimus on enemmän tekniikkaa kehittää tietoja.