Ero Discover ja VisaTutustu vs Visa

Tutustu ja Visa ovat luottokortteja, jotka on laajasti hyväksytty ympäri maailmaa. Visa on suurin käytetty luottokortti maailmassa taas Discover sijoitetaan neljänneksi.

Discover luottokorteilla aloitettiin vuonna 1985. Se oli Sears, joka on myöntänyt Discover-kortit ensimmäistä kertaa. Myöhemmin Discover-kortit liitettiin Dean Witter rahoituspalveluja. Tämän jälkeen vuonna 1997 Dean Witter Discover sulautui Morgan Stanley ja tämä jatkui kunnes 2007. Nyt Discover Financial Services, joka tuo esiin kortteja on riippumaton yritys. Kun Discover-kortit käynnistettiin, se oli yksi harvoista kortteja, eivät kantaneet vuosimaksua. U S Tullilaitos on nyt hyväksynyt Discover-kortit yksinomaan maksamisesta tehtäviin.

Visa-kortit ovat Alkuperältään BankAmericard vuonna 1958. Visa oli osa Bank of America till 1970. Sen jälkeen se tuli itsenäinen yritys ja se oli vuonna 1976, että yhtiö antoi nimen Visa. Visa on kehittynyt tapahtuman ja teknologia-käsittely yrityksen ja annettiin muita rahoituspalveluja ja pankit myöntämään kortti sen tuotemerkki.

Yksi tärkeimmistä eroista Discover ja Visa-kortteja on rahat takaisin ohjelmia. Toisin kuin Visa-kortit, Discover-kortit avokätisemmän rahaa takaisin ohjelmaan. Tutustu tarjoaa suuremman luottorajan kuin Visa.

Kun tulossa joustavuutta, Visa on joustavampi kuin Discover. Visa-kortit hyväksytään useammassa maassa kuin Discover-kortit. Monet yritykset eivät ole ottaneet Discover, joka on tehnyt hankalaa. Lisäksi Visa tarjoaa laajemman valikoiman palkintoja ja ohjelmia.

Mitä maksut ja korot, sekä Visa ja Discover ovat lähes samanlaisia.

Yhteenveto1. Visa on suurin käytetty luottokortti maailmassa. Tutustu sijoitetaan neljänneksi.

2. Discover luottokorteilla aloitettiin vuonna 1985. Se oli Sears, joka on myöntänyt löytää kortit ensimmäistä kertaa. Myöhemmin se vaihtui ja nyt on riippumaton yritys. Visa-kortit ovat Alkuperältään BankAmericard vuonna 1958. Visa oli osa Bank of America till 1970 ja sen jälkeen tuli itsenäinen yritys.

3. Toisin kuin Visa-kortit, Discover-kortit avokätisemmän rahaa takaisin ohjelmaan. Tutustu tarjoaa suuremman luottorajan kuin Visa.

4. Visa on joustavampi kuin Discover.

5. Visa-kortit hyväksytään useammassa maassa kuin Discover-kortit.