Ero Sisällä ja ulkona SalesSisällä vs Outside Sales

Myynti on prosessi tarjota tavaroita ja palveluja vastineeksi rahallista oikaisua tai korvausta. Se voi olla epäsuora, kuten tapauksessa postimyyntiin, joihin liittyy ihmisen sovittelu mutta kosketus on epäsuora. Se voi myös olla suoria kuten ne, joissa henkilö-to-person kontakti.

Myynti liittyy myös myyntiedustaja kuten välittäjien, myyjä aineita, ja myyntimiehet, tai myyjät. Ne ovat tarjoajia, jotka saattaa myynnin kun sekä ostaja ja myyjä ovat sopineet hinnasta, ja ostaja maksaa tuotteen tai palvelun.

Myyntiedustaja on kaksi vaihtoehtoa; työskennellä sisällä myyntiä tai työskennellä ulkopuolella myynti. Yleisin muoto myynti on sisällä myyntiin. Ostajat usein mennä toimipaikka saada, mitä he tarvitsevat; he ovat niitä, jotka eivät matkustajien sijaan myyntiedustaja.

Sisällä myynti on tavallisesti kiinteä työaika. Yritykset avautuvat ja sulkeutuvat hyvin erityinen aikoja, ja myyntiedustajat tarvitaan tullut ennen avaamista aikaa ja voi jättää vasta liike on suljettu. Ainoa kerta, että he voivat jättää työaikana on lounastauolla.

Liiketoimet ovat useimmiten tapahtuu ilman nimitykset kunhan ostajat tulevat työaikana. Myyntiedustajat maksetaan kiinteää tuntipalkkaa riippuen niiden tehtävistä yhtiössä.Vuonna ulkopuolella myynti, agentit täytyy saada tapaamisia ostajien tai asiakkaiden ennen kuin ne menevät heidän talon tai toimipaikka. Hän näkee vain asiakkaille aikana, että he tuntevat on kätevä. Ulkopuolella myyntiedustajat mennä sinne, missä asiakkaat ovat riippumatta siitä, kuinka kaukana ne sijaitsevat.

Myyntiedustajat, jotka toimivat ulkopuolella myynti on joustava työaika. Heillä ei ole kiinteää aikatauluja vaikka niiden pääasiallinen toimistot tekevät. He vain saada työtä niiden nimitykset asiakkaisiin, jotta he voivat vapaasti jakaa aikaansa muita asioita, kun on vähän töitä.

Mitä palkkaeduistaan ​​ulkopuolella myyntiedustajat on arvaamaton tulotaso koska ne maksetaan komission perusteella. Heidän tulonsa riippuu määrä myynti että he ovat suorittaneet. Ahkera ulkopuolella myyntiedustaja on mahdollisuus ansaita enemmän kuin hänen sisälle myynnin vastine jolla on kiinteä palkka, tai hän voi ansaita vähemmän, jos se ei saata ylimääräistä vaivaa tehdä myyntiin.

Yhteenveto:

1. Sisällä myynti tapahtuu myyjän 's toimipaikka taas ulkopuolella myynti tapahtuu asiakkaan' s talo tai toimipaikka.
2. Sisällä myyntiedustajat matkustaa vain kotoa töihin ja takaisin, kun ulkopuolella myyntiedustajat usein matkustaa eri paikkoihin.
3. Sisäpuolet myyntiedustajat ovat kiinteää työaikaa ja aikataulujen taas ulkopuolella myyntiedustajat on joustavat työajat.
4. ulkopuolella myynti, liiketoiminta tapahtuu tilauksesta ja kätevästi asiakkaan ollessa sisällä myyntiä, asiakkaat voivat tulla toimipaikka tahansa työaikana.