Ero Amazon ja Amazon MarketplaceAmazon vs Amazon Marketplace

Vaikka nimet saattavat luoda jonkin verran sekaannusta, on hienoisia eroja verkkosivuilla Amazon ja Amazon Marketplace. Amazon verkkosivuilla itse on myynti sivusto samanlainen suurten vähittäismyyjien me ostoksia päivittäin, kuten Wal-Mart tai Target. Tämä Amazon sivusto myy kaikkea vauvan tuotteita kotiin d ?? AK ja vaatteet. Amazon Marketplace on huipentuma eri vähittäismyyjät, jotka myyvät tuotteitaan Amazon 's Marketplace, se on kutsutaan kauppakeskuksen jälleenmyyjät kuten Wal-Mart ja Target. Amazon voi olla auttaa näitä muita vähittäiskauppiaita lähetettäväksi tuotteitaan tai vahvistus lisätuloja niiden yrityksiä.
Kun ostoksesi Amazon.com olet ostoksilla suoraan Amazon, ja tarkastelet valinta ainoita tuotteita Amazon on tarjota. Jos ostoksia Amazon Marketplace olet ostoksilla Amazon rinnalla muut jälleenmyyjät, jotka ovat päättäneet käyttää Amazonin 's palveluita. Tämä mahdollistaa useampien hintavertailujen välillä online-jälleenmyyjä ja muut yritykset. Tyypillisesti koska eri jälleenmyyjien saatavilla, Amazon Marketplace on Suuremmat erilaisia ​​kohteita ostaa.
Ei kaikki vähittäismyyjät saavat myydä Amazon Marketplace. Vain jälleenmyyjää tietyistä maista saavat myydä ja jäsenillä tulee olla tileistä harvoista maista markkinapaikalla sallii. Amazon Marketplace, myyjät voivat myös ostaa uusia ja käytettyjä kohteita, joita ei ole asianlaita tällä Amazon.com, jossa kaikki tuotteet ovat uusia. Amazon Marketplace myös perii palvelunsa kun jotain sivuston myydään. Tyypillisesti se on prosentteina kohde, joka on myyty. Kun jotain Amazon ostetaan, että rahaa kaikki suoraan menee Amazon.com.
Sekä Amazon ja Amazon Marketplace ovat saatavilla verkossa ja kuljettaa tuotteet muistuttavat useimmat online vähittäiskaupan sivustoja. Jos kohde etsit ei ole saatavilla Amazon.com, se on hyvin mahdollisesti löytyy Amazon Marketplace toiselta jälleenmyyjältä. Amazon Marketplace on tapa muut sivustot myydä tuotteitaan, koska Amazon on laajalti etsitään sivusto. Molemmat sivustot on vielä arviot ja tuotetietoja selittää tuotteita kuluttajille.
Vaikka se saattaa tuntua, että erot ovat vähäisiä välillä Amazon ja Amazon Marketplace, ne ovat todella ajaa hyvin eri ja molemmat tuottaa miljoonia asiakkaita ja dollareita vuosittain Amazon.
Yhteenveto1. Amazon on online-jälleenmyyjä erilaisia ​​tuotteita. Amazon Marketplace on verkkokaupoissa verkko, jossa muut jälleenmyyjät voivat myydä tuotteita Amazonin sivustosta.
2. Amazon.com on luettelo tuotteista Amazon on tarjota. Amazon Marketplace luettelee Amazonin 's tuotteet ja tuotteiden muita sivustoja, jotka ovat osa Marketplace.
3. Amazon Marketplace avulla myyjät myydä käytettyjä ja uusia kohteita, kun taas Amazon ei.
4. Sekä Amazon ja Amazon Marketplace kuljettaa tuotteita samanlainen muiden suurten verkkokaupoista.