Ero CA ja CGACA vs CGA

Nykyään useimmat toimialat edellyttävät asiantuntemusta CA tai CGA varmistaa liiketoiminnan laajentamiseen ja sujuvan liiketoiminnan. Kuitenkin monet ihmiset ovat tietämättömiä tarkka eroja näiden palvelujen ja työllisyyden tavoitteita ne täytyy suorittaa.

CGA sanoista Certified General Kirjanpitäjä. Tehtäviin CGA kuuluvat tilintarkastus, vero-, kirjanpito- ja konsultointia. Tämä on eräänlainen ura, joka on suuri kysyntä. Tavoitteena Certified General Kirjanpitäjä ohjelma on antaa käytännön työkaluja menestyksen kunnianhimoinen yksilöiden alalla kirjanpidon. Nämä käytännön työkaluja varmistaa, että 'kirjanpitäjä koulutukseen' pystyy käsittelemään kaikkia kirjanpitoon liittyvien kysymysten luottavainen tavalla. Yksittäinen voisi edes aloittaa työtä, kun hän on vielä yliopistossa.

Uran tilaisuus Certified General Kirjanpitäjä, voisi olla houkutteleva vaihtoehto, sillä saatat pystyä ansaita hyvä palkka, samalla täyttämällä oppiarvo. CGA on erinomaiset tekniset taidot, ja heidän työnsä usein julkisia käytäntöjä. Uramahdollisuuksia esiintyy myös CA yritysten tai kirjanpitäjä voisi olla itsenäisiä. Vaatimukset CGA ohjelma on tutkinto alalla Commerce. CGA Ohjelma on myös usein joustava siten mahdollistaa aikaa opiskeluun, ja muuta toimintaa.

CA, toisaalta, tarkoittaa KHT. Tilintarkastaja toimii sekä aloilla liiketoiminnan ja rahoituksen, ja ne voivat olla mukana julkisissa käytäntöjä. CA-voisi työskennellä yksityisellä sektorilla tai voitaisiin käyttää valtion viranomaiset. Chartered kirjanpidon voisi olla erinomainen uravalinta, koska on olemassa rajattomat mahdollisuuksia etenemiseen sisällä työympäristöön. Saadakseen CA ohjelma, yksilöllä olisi oltava vähintään kolmen vuoden käytännön kokemus, ja lisenssi, joka on hyväksynyt valtuutettu CA koulutuksen toimisto.

CA koulut ovat antaneet arviointi, joka takaa olet täyttänyt tarvittavat taidot, perusteella CASB moduuleja. Edut tulossa KHT kuuluu se, että se on maailmanlaajuisesti tunnustettu ammatti, joka on välttämätön, ja CA-ohjelmat voivat tarjota hyvä palkka, kun työskentelet alalla kirjanpidon. CA-pätevä yksilö voi etsiä maksettu työkokemusta, joka tarjoaa monipuolisuutta. Jokainen CA Ohjelma perustuu sääntöihin ja parametrien hyväksytty CA koulutusta toimisto-, ja tämä on varmistaa, että jokainen CA pystyy vastaamaan ammatin 's tiukat vaatimukset.Yhteenveto:

1. CGA ohjelmat voivat olla joustavia, ja ne pystyvät tarjoamaan hyvät tulot.

2. CGA on mukana kirjanpito tehtäviä, kuten tilintarkastus, vero- ja konsultointia.

3. CA on mukana sekä kirjanpidon ja varainhoidon tehtäviä.