Ero VRQ ja NVQVRQ vs NVQ

VRQ ja NVQ ovat kaksi eri ammattitutkinnot. 'VRQ' tarkoittaa 'ammatillisesti-Related Arviointi' ja 'NVQ' tarkoittaa 'National perustutkinto.' Molemmat tutkinnot tunnustetaan kansallisesti ja kansainvälisesti. Nämä tutkinnot ovat hyödyllisiä avautuminen uramahdollisuuksia ja ovat hyvä tapa oppia jotain uutta milloin tahansa ajankohtana yhden 'elämän. Eri tasoilla pätevyys annetaan per henkilö viimeistely tasot oppimisen, esimerkiksi taso 1 tai Level 2, jne. Nämä eri tasoilla hyväksytään myös kaikki työnantajat, ja ehdokkaita valitaan kohti tason vaatimus täytetty. Nämä tutkinnot ovat ehdottoman välttämätöntä löytää työtä kauneus teollisuudelle. Monet laitokset tarjoavat kursseja välillä 5 päivää ' koulutus 12 viikkoon. Jotkut laitokset tarjoavat 'Certificate of luotto', joka on käyttökelpoinen Kurssin siitä kohdasta, jossa yksi lopetti jos ne eivät pysty täyttämään pätevyys yhden istunnon aikana.

NVQ
'NVQ' tarkoittaa 'National perustutkinto.' NVQ pätevyys on tunnustettu kansallisesti ja kansainvälisesti. Se on osaamislähtöinen, työperäinen pätevyys. Tämä tutkinto kuvastaa tiedot ja taidot tehokkaasti tehdä tietynlaista työtä, esimerkiksi salonki jne NVQ on pohjimmiltaan edustettuna työpaikalla tai eri asetuksia, jotka jäljittelevät samassa ympäristössä työympäristössä. NVQs eivät vaadi toteuttaa mitään erityistä oppimisen ohjelma ja joka otti kirjallisia kokeita. Salkku joka on rakennettu NVQ ehdokkaiden sisältää näyttöä työharjoitteluun.

Eri maissa, pätevyyden kutsutaan eri nimillä. Eri tasoilla viittaavat taitoa olet saavuttanut urasi. Vaikka siis työnhaku, työnantajan pyytää tietylle tasolle vastaava. Esimerkiksi NVQ-3 tai vastaava pätevyys voidaan tarvita. Amerikassa, NVQ vastaava on pätevä 'State Registered Kampaaja.' Skotlannissa NVQ vastaava on 'Scottish perustutkinto.'VRQ
'VRQ' tarkoittaa 'ammatillisesti-Related Arviointi.' VRQs ovat tutkimus-pohjainen, jäsennelty koulutusohjelmia, jotka tarjoavat käytännön taitoja ja tietämystä tietyn työn. Ehdokkaan on otettava kirjalliset kokeet sekä on arvioitava sen perusteella, työpaikan liittyvää toimintaa. VRQs ovat suositumpia pätevyys. Niillä on eri tasoja, jotka edustavat tiedot ja taidot hankittu ehdokkaan. Taso 1 on Aloittelija, Level 2-Intermediate, Level 3-Advanced, ja tason 4-Senior / johto. Sertifiointi annetaan kansainväliset elimet kuten City \u0026 amp; Guilds tai VTCT, jne.

Yhteenveto:

1. 'NVQ' tarkoittaa 'National perustutkinto'; 'VRQ' tarkoittaa 'Vocationally- Related Arviointi.'