Ero Missio ja VisioMission Statement vs Visio

Jokainen yritys tai organisaatio tarvitsee ohjeita on noudatettava, joka lopulta johtaa onnistuneeseen ja täyttää tulevaisuuden. He tarvitsevat jonkin verran motivaatiota työntekijöilleen näyttää intohimo työssään ja varmistamaan, että työntekijät 'intohimo on käännetty paremmin asiakkaan vastaus yhtiötä kohtaan. Jotta tämä olisi mahdollista, jokainen organisaatio on läpikäytävä strategista suunnittelua.

Strateginen suunnittelu
Strateginen suunnittelu on prosessi, jossa organisaatio määrittelee strategiansa nykyisen ja tulevaisuudessa. Miten esillä on nähtävä? Miten tulevaisuudessa on suunniteltu? On olemassa kolme keskeistä seikkaa, että strateginen suunnittelu keskittyy: Mitä yritys tekee? Joille he tekevät sen? Ja miten ne excel mitä he tekevät?

Nämä kolme kysymystä voidaan vastata kolmessa eri lausuntoja. Nämä lausunnot ovat missio, visio, ja arvo selvitys. Me keskitytään kahteen ensimmäiseen.

Tehtävänanto
Ajatuksen kuvataan lyhyesti perimmäinen tarkoitus olemassaolon yrityksen. Se keskittyy organisaation tarkoitukseen, sen toimintaa, sen ominaisuuksia, asiakaslähtöisyys, ja liike meikki. Se on yhdistelmä, miksi ja miten yritys tekee jotain ja mitä se tekee.

Se kuvaa myös millaista liiketoimintaa he tekevät, jotka asiakkaat ovat, suhde organisaation ja sen asiakkaille. Tämä lausunto pohjimmiltaan auttaa organisaatiota siirtyä nykyisen tulevaisuuteen. Ajatuksessa pitäisi pystyä työskentelemään läsnä sekä tulevina tulevaisuudessa. Jotkin organisaatiot kohdentaa 3-5 vuotta, kun taas toiset suuntautuvat lähes 20 vuotta etukäteen.Sen pitäisi olla sekä mitat, sisäinen ja ulkoinen. Sisäinen on työntekijöille ja ulkoinen on asiakkaille. Sen pitäisi olla riittävän laaja mahtuu uusia ja erilaisia ​​tuotteita esillä sekä tulevaisuudessa. Tärkeintä pitäisi olla erityistavoitteena liiketoiminnan kehittämiseksi.

visio
Visio on lausunto, joka on pohjimmiltaan keskittynyt ei mitä yritys tekee tänään, mutta mitä organisaatio tekee tulevaisuudessa. Se on ilmoitus, jonka työntekijät organisaation täytyy omaksua. Vision tulisi pystyä motivoimaan työntekijöitä tekemään paremmin ja tekemään työnsä kiihkeästi jotta visio perustettu yritys voidaan saavuttaa. Niiden pitäisi pystyä ajatella sitä koko ajan ja mielellään olla osa organisaatiota, joka on näkemys, jonka he uskovat.

Se ei 't suoraan organisaatioiden päästä jonnekin, vaan auttaa heitä alkaa visualisoida miten antaa liiketoiminnan suuntaan. Se on kehyksen jokainen organisaatio' strategista suunnittelua.

Yhteenveto:

1. Mission lausunnot keskittyvät juuri tarkoitus yhtiön kun visio keskittyy mitä yritys haluaa saavuttaa tulevaisuudessa.
2. Mission kuvaavat, mitä yritys tekee nyt ja miksi ne ovat olemassa; visio lausumat kuvaavat tulevaisuuden suunnitelmia organisaatioille. Ne eivät näytä miten se saavutetaan, mutta niiden on päästävä.