Ero laatu ja määräLaatu vs. määrä

Hyvin pitkän aikaa, määrä yli laatu on toisinaan aiheuttanut argumentteja. Ihmiset, onko yritysmaailmassa tai minkään muun, väittäisin yli joka on parempi: laatu tai määrä. Silloinkin kun se tulee verkon ystäviä sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, ihmiset pitää kysyä, mitä olisi parempi, laatu tai määrä? Tehtaissa, joissa massatuotanto on tärkeää, kysymys laatua määrän on edelleen väistämätöntä. Jotkut sanovat määrä on parempi, koska siellä on enemmän tuotantoon ja siellä olisi enemmän vaikutusvaltaa. Kuitenkin toiset laatuun, koska tällä tuotteet olisivat parhaimmillaan. Useimmat ihmiset kuitenkin haluavat molemmat, joka on parempi. Mutta, punnitus etuja ja haittoja ja laadun osalta voi auttaa antaa valaistumisen siitä, mikä on parempi.

Kun ruvetaan tekemään ystävien sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, olisitko mieluummin enemmän ystäviä tai tahdotko olla aitoja ystäviä? Tämä on toinen eeppinen taistelu laadun vs. määrästä. Saatat olla paljon ystäviä, mutta oletteko todella tietää ne kaikki aidosti? Tai voi olla vain kourallinen ystäviä, mutta todella tietää jokainen ulkoa. On enemmän ystäviä teillä aidosti sosiaalinen verkosto on parempi. Ottaa määrä ja samalla, laatu ystäviä on parempi sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja. Kuitenkin on vielä monia, jotka haluavat laatua jolla alijäämälle yksityisyyttä elämänsä.

Yrityksissä, enemmän työntekijöitä muutakin tuotantoa tai enemmän lähtö. Tämä ei tarkoita, että lähdöt ovat paras kaliiperi. On yrityksiä monia työntekijöitä, mutta ne ovat paljon hylätään tuotoksia, koska mitä niiden työntekijät tuottavat ei ole kyvykkäitä. Ei voi olla nopea ja massatuotanto, mutta se ei ole kyvykkäitä. Kaliiperi tietty tuote on kyseessä, jos määrä on kaikki asiat yrityksessä. Tämä on sama yritys, joka valmistaa ruokaa, ruoka on oltava laadukkaita ei vain määrää.

Toisaalta, joiden laatu suuntautunut henkilö työskentelee yrityksessä, joka tarvitsee paljon tuloksia ja nopea ehkä aina toimi ulos. Joku, joka on keskittynyt enemmän tekemään huipputason tuloksia voi kestää paljon aikaa vain tehdä yksi tuotantoon. Jos vaatimukset yritys on enemmän numeroita osuma kiintiö, joku, joka on niin huolellista teoksessaan saattaa olla sopimaton. Tämä on yksi haitat laatua, kun yritys tarvitsee määrän tuotantoja.

Vaikka ottaa laatu ja määrä samalla on niin paljon parempi, on olemassa tiettyjä tilanteita, että voisi todella suuremmat kuin muiden.YHTEENVETO:

1.

Sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, laatu ystävät ovat parempi välttää rikkoo omaa tilaa tai yksityisyyttä.
2.

Yrityksessä, jolla monet työntekijät, ei tarkoita, että tuotanto on suuri; siellä on ongelma, kun se tulee kaliiperi.
3.