Ero Wizard ja WarlockOhjattu vs Warlock

'Wizard' ja 'warlocks' ymmärretään olevan miespuolinen taikureita, jotka käytännössä magic hyviä ja huonoja syitä. Jotkut uskovat, että 'velhoja' olivat viisaita ihmisiä, jotka harjoittivat taikuutta auttaa toisia, ja 'velhoja' oli taikureita, jotka olivat pahoja ja yleensä harjoiteltu magic oman etunsa ja saavuttaa enemmän valtaa. Kaikki riippuu kulttuuri, mytologia, ja erilaisia ​​uskomuksia ja kansanperinnettä eri kulttuureissa. Joitakin muita sanoja käytetään miehen taika harjoittajat: 'maagi,' 'velho' jne Pohjimmiltaan nämä sanat käytetään miehen vastaa noitia.

Sana 'Wizard' ja 'velho' käytetään joskus toistensa, mutta alkuperä molemmat sanoista on peräisin kahdesta eri aikakausilta ja olla eri merkityksiä. Esimerkiksi Wicca yhteisö 'velho' tarkoittaa loukkaavaa, erityinen merkitys. Molemmat sanat ovat nähtävissä ja ymmärrettävissä eri yhteisöjen eri tavalla. 'Warlock' on sana, joka on johdettu sanasta 'waerloga.' Se tarkoittaa 'valan katkaisija, s,' petturi ',' pettäjä 'ja käytettiin Old Englanti taas' ohjatun 'oli johdettu sanasta' wysard ', joka tarkoitti' viisasta. 'Se oli johdettu sanasta käytetty Lähi Englanti .

Koska sana merkityksiä ehdottaa, 'velhot' kokivat nämä monet yhteisöt kuin ihmiset, jotka petti, rikkoi valansa, ja olivat pettureita ja käyttää taikavoimia saada mitä he halusivat ilman moraalia. Niitä pidettiin negatiivinen merkkiä verrattuna 'velhoja', joka uskottiin olevan ihmisiä, jotka harjoittivat taikuutta, mutta oli erittäin vahva, moraaliset arvot ja olivat viisaat. He uskottiin auttaa muita ja neuvotaan ihmiset käyttävät heidän viisautensa.Monissa yhteisöissä, 'velhot' uskottiin olevan paljon kehittyneempi kuin 'velhoja' ja harrastanut itsensä hyvin monimutkainen, maaginen käytäntöjä. He olivat corruptible, ei välitä paljoakaan muiden ihmisten ja olivat pääasiassa kiinnostuneita saavuttamaan korkeamman taikavoimia. Esimerkiksi keskiaikaisessa kristillisen yhteisön 'velhot' oli ihmisiä, jotka toteutetaan noituus. He olivat harvinaisempia kuin noidat ja piti syytteeseen niiden noituus taas 'velhoja' pidettiin ystävällinen, viisas ja neuvonantajat yhteisössä. Nykyaikaisessa päivinä, 'ohjatun' käytetään viittaamaan joku, joka on erittäin hyvä työnsä kuin 'ohjelmisto Wizard' tarkoittaa henkilöä, joka on erinomainen ja lähes nero työtään.

'Warlock' in Wiccan yhteisössä tarkoitti joku jotka oli karkotettu hänen coven koska hän rikkoi valan kuin Wiccat ottavat valansa vakavasti. Tässä yhteisössä sitä voidaan käyttää mies tai nainen, ja sitä pidetään hyvin loukkaavaa sana. Joten periaatteessa, kaksi sanaa ovat positiivisia ja negatiivisia merkityksiä, ja ero on hyvän ja pahan välillä.
Yhteenveto:

1. 'Warlock' on sana, joka oli peräisin Old Englanti tarkoittaa 'petturi', 'pettäjä,' ja 'vala katkaisija'; 'Ohjattu' on sana, joka on johdettu Lähi Englanti tarkoittaa 'viisasta.'