Ero ihmisen ja koneenHuman vs. Machine

Kaikki tietävät, että ihmiset ja koneet ovat erilaiset. Koneet ovat luominen ihmisten, ja ne luotiin tekemään työtä. Ihminen riippuvat yhä enemmän koneita niiden päivä-to-day asioita. Koneet ovat luoneet vallankumouksen, ja yksikään ihminen voi ajatella elämää ilman koneita.

Kone on vain laite, joka koostuu eri osista, ja sitä käytetään suorittaa eri toimintoja. Heillä ei ole elämää, koska ne ovat mekaanisia. Toisaalta, ihmiset ovat lihaa ja verta; elämä ei vain ole mekaanista ihmisille.

Ihmisillä on tunteita, ja he voivat ilmaista näitä tunteita; iloa ja surua ovat osa yksi 'elämän. Toisaalta, koneita ei ole tunteita. He vain toimivat kuten per yksityiskohdat syötetään mekaanisten aivoihin. Ihmisillä on kyky ymmärtää tilanteita, ja käyttäytyvät sen mukaisesti. On päinvastoin, Koneet ei ole tätä ominaisuutta.

Vaikka ihmisillä käyttäytyvät niiden tietoisuuteen, koneet suorittavat koska ne opetetaan. Ihminen suorittavat toimintoja kohti omaa älykkyyttä. Päinvastoin, koneissa on vain tekoälyä. Se on ihmisen aiheuttama älykkyyttä, että laitteella on. Kirkkaus älykkyyttä koneen riippuu älykkyyttä ihmisten että sen loi.

Toinen silmiinpistävä ero, joka voidaan nähdä, että ihmiset voivat tehdä mitään alkuperäistä, ja koneet eivät. Koneet on rajoituksia niiden suorituskykyä, koska ne tarvitsevat ihmiset ohjaamaan heitä.

Vaikka koneet ovat hyvin kehittyneitä, ne eivät voi tehdä mitään alkuperäistä. Koneissa ei ole alkuperäisiä ajatuksia. Toinen asia, joka on huomattava, on, että koneet eivät ole parempia kuin ihmisille.

Yhteenveto:1. Koneet ei ole elämää, koska ne ovat mekaanisia. Toisaalta, ihmiset ovat lihaa ja verta; elämä ei ole mekaanista ihmisille.

2. Ihmisillä on tunteita, ja he voivat ilmaista näitä tunteita. Koneissa ei ole tunteita ja tunteita. He vain toimivat kuten per yksityiskohdat syötetään mekaanisten aivoihin.

3. Ihminen voi tehdä mitään alkuperäistä, ja koneet eivät.

4. Ihmisillä on kyky ymmärtää tilanteita, ja käyttäytyvät sen mukaisesti. Päinvastoin, koneet eivät ole tätä ominaisuutta.

5. Vaikka ihmisillä käyttäytyvät kuin kohti niiden tietoisuus, koneita vain suorittaa kuin ne opetetaan.