Ero TV ja TSTV vs. TS

Joten miksi monet ihmiset vaikea erottaa televisioruudussasi TS? No, se 's kohtuullinen. Se' on todella hieman monimutkainen, onko joku televisioon tai TS, varsinkin jos käytät käsitteet sukupuolen suuntautumiseen, sukupuoli-identiteetin, ja vastaavat. Ei ihme, monet henkilöt välittömästi pitävät molempia termejä kuin yksi ja sama, mutta ensin, televisio on transvestiitti, kun taas TS on transseksuaali.

Yksinkertaisimmillaan ehtojen, transvestiitti on joku, joka ylittää-mekkoja. Tämä tarkoittaa sitä, että jos henkilö on hän, niin hän pitää vaatteet naisten yksilöitä, ja päinvastoin. Syy, miksi tämä henkilö rajat leningit vaihtelee; se voi johtua seksuaalinen pakkoa, tunne fetisismistä, tai pelkästään suvuttomien luonteen tai halua näyttää vastakkaisen sukupuolen. Cross-dressing tässä tilanteessa voi liittyä yksi tai kaikki seuraavista. Henkilö voi vain meikata tai tehdä joitakin muutoksia muotoilutuotteet, tai vain kuluminen vastakkaista sukupuolta 'vaatteisiin. Jos joskus rajat kastike on osittainen, niin tämä on, kun hän on luokiteltu vain rajat pukeutuja eikä transvestiitti.

Toisaalta, on olemassa joitakin yksilöitä, joilla on tunteet loukkuun toiselle elimelle (väärä). Tämä henkilö on huomattavasti voimakkaampi tunteita kaipuu täysin jäseneksi vastakkaista sukupuolta. Hän haluaa myös tunnustettava osana sukupuolen hän haluaa tulla. Tämän vuoksi voimakkaan tarpeen, nämä henkilöt usein mennä niin pitkälle kuin käynnissä kirurgisten kirjaimellisesti muuttaa sukupuolielimiä.

Kaiken kaikkiaan se on koettu, että transseksuaalisuus on päätepiste kaikkien näiden seksuaalisen kriisejä. Kriisi alkaa usein yksinkertainen rajat kastiketta tapaus, ja se voi kehittyä transvestisuus; myöhemmin tulossa transseksuaali. On myös paljon tekijöitä tutkia miksi tämä ilmiö tapahtuu. Ensinnäkin se voi aloittaa yksinkertainen kiinnostusta haluavat tietää, miten hän näyttää, kun päällään vaatteet vastakkaisen sukupuolen. Myöhemmin se voi kehittyä koko tarvetta tulla osaksi vastakkaista sukupuolta (transseksuaalisuus).Yhteenvetona, ero TV ja TS ovat seuraavat:

1. transvestiitti vain haluaa käyttää vaatteita vastakkaista sukupuolta, kun taas transseksuaali todella haluaa jäseneksi vastakkaista sukupuolta (fyysisesti).