Ero lasikatto ja Concrete KattoLasikatto vs Betonikatto

Lasikatto ja betoni katto kutsutaan työilmapiirin organisaatiossa. Molemmat ovat lähes samat. On kuitenkin olemassa joitakin eroja lasikatto ja betoni katto.

Lasikatto ja betoni katto viittaavat este, joka rajoittaa liikettä ylöspäin pätevien ihmisten, erityisesti naisten. On lopettamisesta etenemisen koulutettujen henkilöiden organisaatiossa. Sekä lasikatto ja betoni katto merkitsee sitä, että naiset ja muut riistää luokan on vähemmän rooleja organisaatiossa.

Lasikatto kutsutaan kuin tilannetta, jossa eteneminen omaavien henkilöiden organisaatio luovuteta koska tiettyjen muotojen discrimination.The yleisimmin tunnettu syrjintä rasismi ja seksismi. Lasikatto myös syrjintää kuurojen, vammaiset, sokeat ja vuotiaiden. Lasikatto liittyy pääasiassa este, joka estää naisia ​​kiivetä tikkaita organisaatiossa.

Betonikatto on myös termi, joka kuvaa sulku, joka estää etenemistä pätevyys. Verrattuna Glass kattoon, Betonikatto on vaikea murtaa.

Betonikatto on kiinteä este kuin lasikatto. Sekä lasikatto ja betoni katto ovat esteitä työ- kenttään. Seksuaalinen häirintä on myös osa sekä lasi ja betoni katto, mutta se on enemmän nähdään jälkimmäisessä.Toisin lasikatto, Betonikatto on tiheämpi ja ei voida helposti särkyä. Betonikatto rajoittaa myös henkilöitä keskitasolle.

Osa lasikatto ja betoni katto esteitä ovat erilaiset palkkataulukkojen samasta työstä, etnisten, uskonnollisten ja rotusyrjinnän, stereotypiat ja ennakkoluulot roolin ja kyky naisten.

Yhteenveto

1. Lasi katto ja betoni katto viittaavat esteitä, jotka rajoittavat liike ylöspäin päteviä ihmisiä, erityisesti naisia.

2. Lasi katto kutsutaan kuin tilannetta, jossa eteneminen pätevien
henkilöt organisaatiossa on pidätetty, koska tiettyjen muotojen
syrjintää kuten rasismia, seksismiä ja muista tekijöistä. Betonikatto on
Myös termi, joka kuvaa sulku, joka estää etenemisen
pätevyys.
3. Verrattuna Glass kattoon, Betonikatto on vaikea murtaa.
4. Betonikatto on kiinteä este kuin lasikatto. On vaikea tulla ulos esteet konkreettinen katto.
5. Toisin kuin lasikatto, Betonikatto on tiheämpi ja ei voida helposti
särkyneet.