Ero Obituary ja EulogyObituary vs Eulogy

Kuolema on varmaa, että kaikkien elävien olentojen on kohdattava, ja sellaisena, ihmiset ovat kehittäneet rituaaleja ja tapoja, joita harjoitellaan kun joku lähellä heitä kuolee. On vanavedessä, uskonnollisia rituaaleja, rukouksia tai palveluja, joita tehdään joka ilta.
Tämän lisäksi läpimenoa rakkaan edellyttää myös julkaisemisesta Obituary tiedottaa sukulaisia ​​ja ystäviä, jotka elävät muissa paikoissa kuolemasta. Tämä on julkaistu sanomalehdissä tai muun käytettävissä julkaisuissa.
Aikana hautajaisissa, kun vainaja on vihdoin hänen viimeinen leposija, uskonnollinen palvelu tehdään myös. On tänä aikana, että muistopuhe on myös toimitettu.
Muistopuhe on puheen tai kirjallisesti kehua kuolleen henkilön antama läheinen ystävä tai perheenjäsen hautajaisissa. Se voidaan myös antaa elävän ihmisen hänen syntymäpäivänsä tai erikoistilanteisiin, kuten eläke jolloin vanhempi työtoveri voi antaa sen.
Sitä varten tehdyt muistamisen ja tuo kuolleen lähemmäksi ne, jotka hän on jättänyt jälkeensä sekä auttaa heitä päästää irti heidän kuolleen rakastettusi. Sen tavoitteena on tarjota käsityksen ihminen kuolleen on ollut eläessään ja sen jakaminen, jotka ovat läsnä.
Obituary, toisaalta, on tarina elämän kuolleen. Varhaisimmat muistokirjoituksia sisälsi vain nimi, syntymäaika, päivämäärä ja kuolinsyy, ja elossa perhe. Aikanaan se tuli sisällyttää lyhyt elämäkertoja, runoja, rukouksia, ja kuvia kuolleen.
Obituary on ennen kaikkea ilmoitus kuolemasta henkilö. Se antaa tietoa siitä, kellonaika ja päivämäärä palvelujen syrjään henkilökohtaisia ​​tietoja kuolleen. Se voidaan tehdä perheenjäsen tai hautajaisten johtaja.
Se voi olla lyhyt, jotka sisältävät vain kappaleen, tai se voi olla pitkä useita sivuja. Keskeiset henkilöt yleensä pitkä muistokirjoituksia joka voi sisältää tietoja heidän elämäänsä ja työtä. Tämä pätee myös eulogies joka voi olla joko lyhyellä tai pitkällä.
Yhteenveto:1. muistopuhe on puheessa, jonka läheinen ystävä tai sukulainen kuolleen samalla Obituary on ilmoitus hänen kuolemaan sukulainen tai hautajaisiin johtaja.
2. Molemmat voivat olla joko pitkä tai lyhyt, jotka sisältävät vain kappaleen tai useita kohtia, mutta Obituary tavallisesti sisältää tietoja vainajan 'elämää ja työtä, kun muistopuhe sisältää tietoa sellainen ihminen kuolleen oli hänen elinaikanaan.
3. päätarkoituksena Obituary on tiedottaa ihmisille kuolemasta, kun päätarkoituksena muistopuhe on muistaa ja juhlia elämän kuolleen ja vihdoin päästää irti hänestä.