Ero By ja astiBy vs saakka

Ensisijainen ero, joka tulee mieleen, on se, että merkitsee viime hetkellä, jossa jotain on tehtävä, kun taas kunnes tarkoittaa kokonaisaika yksi on saavuttaa jotain. By siksi on enemmän kuin uhkavaatimuksen, kun kunnes on kuin armon aikaa saada jotain tehdyksi.

Täten tästä seuraa, että on hieman ankara sen implisiittisesti, kun taas kunnes on ystävällisempi, mitä se merkitsee. Yleisessä kielenkäytössä, mutta se voi usein tarkoittavat samaa asiaa. Esimerkiksi voimme sanoa, että yksi on päästä kouluun viimeistään 8. keskiyö, tai joka voi olla tuloa kouluun 8. keskiyö, käytännössä tarkoittaa samaa. Jos kuitenkin teknisesti analysoida Ensimmäisessä tapauksessa tulkinta on, että et voi tulla koulun viimeistään 8. keskiyö, joten parempi tehdä se ajoissa. Jälkimmäisessä tapauksessa se merkitsee on aikaa vasta 8. keskiyö, joten ei ole mitään syytä olla myöhäistä. Onko mitään käytännön eroa? Ei!

Kuitenkin, on enemmän kuin hienovarainen ero muissa tilanteissa. Esimerkiksi, jos olen loppuun tehtävän jonka sundown, joudun uhkavaatimuksen. Toisaalta, jos voin lopettaa tehtävän asti auringonlaskuun; se saattaa edellyttää minun kyky toteutuksessa tehtävän tietyn ajan kuluessa.

Kunnes on käytössä viittaavan käytön joka määrittää toimenpiteen, tai toimintaa, joka ajanjakso ennen ajanjakso, joka seuraa sana, mutta ei tämän ajan jälkeen. Mukaan, toisaalta, on käytetty kuvaamaan tapahtumaa tai ennen, tietyn ajan.

Nämä kaksi ilmaisua ovat melko erilaisia ​​keskenään, siinä mielessä, että aikavälillä on maalitolppa, joka on saavutettava, ja näin ollen tarvitsee tehdä sinä; asti, toisaalta, antaa sinulle tunteen koko ajan ja mahdollisuus olet tehtävän suorittamiseksi tai tarpeeseen, ja siksi yksi voi rohkaistua.

Voit yrittää kiivetä vuorelle loppuun mennessä viikon, tai voit yrittää kiivetä sitä, kunnes menetät voimaa raajoissa. Entinen antaa sinulle selvä aikataulu; Jälkimmäisessä antaa sinulle pelivaraa saavuttaa mukaan oman kapasiteetin. Seuraavan kerran, kun käyttää joko termiä, muista käyttää se, joka parhaiten sopii tilanteeseen.Yhteenveto:

1. ilmaisee viime hetkellä, jossa jotain on tehtävä. Kunnes tarkoittaa kokonaisaika yksi on saavuttaa jotain.

2. on enemmän kuin uhkavaatimuksen, kun kunnes on kuin ottaa armon aikaa saada jotain tehdyksi.

3. Kunnes on käytössä viittaavan käytön joka määrittää toimenpiteen, tai toimintaa, joka ajanjakso ennen ajanjakso, joka seuraa sana. By käytetään tarkoittamaan tapahtumaa tai ennen, tiettyyn aikaan.