Ero Honors ja APHonors vs AP

Opiskelija pyrkivä college tutkimukset joko ottaa arvosanoin tai AP (Advanced Placement) kurssit.

Opettajat suunnitella arvosanoin kurssit paikallisesti, joilla pyritään täyttämään vaatimukset lahjakkaat opiskelijat. Arvosanoin kurssi on suunniteltu mukaisesti opetussuunnitelman tavallisella luokalla ja kattaa myös muita aiheita ja aiheita perusteellisemmin. Kursseja järjestetään erikseen ja harjoitetaan ainoastaan ​​täydentämään osana tavanomaista.

Advanced Placement kursseja suunnitellut opettajat lukion ja yliopiston, jotka tulevat alaisuudessa college aluksella. Kurssit on suunniteltu pohjalta kansallisen opetussuunnitelman. Kuten arvosanoin kurssit, AP kurssit ovat myös täydentää säännöllisiä kursseja.

Verrattaessa kaksi kurssia, voidaan nähdä, että arvosanoin kurssit suunnitellaan siten, että niillä on enemmän akateemista kurinalaisuutta, joka osoittaa selvästi ehdokkaita 'halukkuutta edessään haasteita. Lisäksi tiukka kursseja myös valmistaa opiskelijat varten college ympäristössä. kuitenkin arvosanoin kurssit ei katsota olevan samanarvoisia korkeakoulutasoisen mikä tarkoittaa, että et saa college hyvityksiä.Advanced Placement kurssi on vähän kovempi kuin arvosanoin kurssin. Toisin kuin AP tietenkin arvosanoin ovat nopeatempoinen. Advanced Placement, aiheet käsitellään enemmän syvyyttä kuin arvosanoin kursseja. Lisäksi opiskelija jatkaa AP on tehtävä enemmän työtä kuin opiskelija ottaa arvosanoin. Advanced Placement kurssit ovat opistotason kursseja, ansaita college luottoa.

Yhteenveto:

1. Opettajat suunnitella arvosanoin kurssit paikallisesti, joilla pyritään tarpeisiin lahjakkaat opiskelijat.
2. Advanced Placement kursseja suunnitellut opettajat lukion ja yliopiston alaisuudessa college aluksella.
3. arvosanoin kurssi on suunniteltu mukaisesti opetussuunnitelman tavallisella luokalla ja kattaa myös muita aiheita ja aiheita perusteellisemmin.
4. Advanced Placement kursseja suunnitellaan pohjalta kansallisen opetussuunnitelman.
5. Honors ei katsota vastaavan korkeakoulutasoisen mikä tarkoittaa, että et saa college hyvityksiä. Advanced Placement kurssit ovat opistotason kursseja, ansaita college luottoa.
6. Honors suunnitellaan siten, että niillä on enemmän akateemista kurinalaisuutta, joka osoittaa selvästi ehdokkaita 'halukkuutta haasteiden edessä.