Ero oppilas ja opiskelijaOppilas vs Student

Oppilaalla on kuvattu henkilö tai oppija, joka on kirjoittautunut oppilaitoksessa tai koulussa. Sitä käytetään myös viittaamaan joku, joka on suorassa valvonnassa opettajan koska hän on joko vähäistä tai on erityistarpeita.

Useimmissa osissa maailmaa, kuten Englannissa ja Aasiassa, termi 'oppilas' käytetään viittaamaan koululaisille, jotka ovat ensisijainen ja alkeis laadut samoin kuin toisen asteen koulutuksessa.

Lapset Taimisto ja Kindergarten myös nimitystä oppilaille. Nuoret, jotka ovat alle kahdeksantoistavuotias ja jotka on kirjattu oppilaaksi laitos tai toimielin kutsutaan termillä 'oppilas.' Oppilas voidaan valvoo opettaja tai kotiopettajana ja annetaan opetusta kaikissa aineissa tarvitsemiinsa oppimiseen ja kehittämiseen. Valvonta on tarpeen varmistaa, että tieto on välitettävä, jotta oppilas tarvitsee sitä, koska hänen nuorena.

Sana oppilas tulee vanhan ranskan sana 'pupille', joka oli peräisin latinan sanasta 'pupillus', joka tarkoittaa 'orpo, vähäinen tai osastolla.' Sen ensimmäinen tunnetun käyttö oli 14-luvulla, ja se oli ensimmäinen käytetään viittaamaan opiskelija tai opetuslapsi 1560-luku.

Kun oppilas siirtyy korkeakoulussa tai yliopistossa, hän on sitten kutsutaan opiskelija. Tämä on totta useimmissa osissa maailmaa. Mutta Yhdysvalloissa, kaikki jotka osallistuvat oppilaitokseen kutsutaan 'opiskelijat' iästä.Opiskelija määritellään oppijana tai henkilön, joka on kirjoittautunut sekä huolehtii luokat oppilaitoksessa. Sanaa käytetään myös viittaamaan joku, joka on jo asiantunteva henkilö, mutta on käynnissä lisätutkimuksia tietyllä alalla tai kurinalaisuutta saadakseen hallintaa aihe. Opiskelija on yleensä jo kypsä ihminen ja ei tarvitse mitään valvontaa opettajalta. Hän pystyy tutkimaan ja oppia omasta rajoitettu tai ilman opastusta lainkaan toisin kuin oppilas tarvitsee ohjausta matkan varrella.

Sana 'opiskelija' tulee Lähi Englanti sana 'opiskelija' tai 'studiant', jotka ovat peräisin vanhan ranskan sana 'Estudiant' tarkoittaa 'yksi, joka tutkii.' Se puolestaan ​​tuli latinan sanasta 'studium', joka tarkoittaa 'tutkimus'.

Yhteenveto:

1. oppilas viittaa nuori oppilas, yleensä niitä, jotka ovat yläasteella ja alapuolella, kun taas opiskelija viittaa opiskelijoille, jotka ovat kirjoilla korkeakoulussa tai yliopistossa.
2. oppilas tarvitsee yleensä valvontaa ja ohjausta opettaja koska hänen nuorena tai erityistarpeita, kun opiskelija ei siksi, että hän voi jo oppia ja opiskella itse.
3. Oppilaat ovat ne oppilaat, jotka ovat alle 18-vuotias, kun opiskelijat ovat ne oppilaat, jotka ovat yli 18 vuotta.