Ero Alpha ja Beta Kortit Alfa vs Beta Kortit

Oletko koskaan kuullut Magic: The Gathering kortteja? Vasta äskettäin, että olen kuullut siitä. Ellen olisi ollut osoitettu kirjoittaa siitä, en varmasti olisi jäänyt tietämättömiä sen olemassaolosta.

Magic: The Gathering on keräilykorttipeli joka yhdistää roolipelejä ja strategiaan. Sitä voidaan pelata kaksi tai useampia ihmisiä offline tai verkossa. Peli on taistelu välillä voimakas velhoja, jotka käyttävät loitsuja, esineitä ja olentoja kuvattu kortteja voittaa vastustajat.

Useimmat magic kortit ovat symboleja niiden rintamalla, jotka tekevät niistä helppo tunnistaa, mutta vanhemmat kortteja don 't ovat nämä tunnukset. On olemassa monia versioita, jotka on tuotettu, Alfa, Beta, 4., 5., rajoittamaton, ja tarkistettu.

Tarkistettu korteissa on musta viiva ympärille kuvat ja ollut uusia kortteja lisätään. Rajoittamaton kortit on viistetyt reunat ja etsiä tummempi, kun taas neljäs ja viides versioita voidaan erottaa katsomalla heidän tekijänoikeus päivinä.

Myös Collector 's Edition kortteja, joissa on neliön reunat ja rajat ovat kultaa. Kaksi muuta painokset ovat Alpha ja Beta-kortit, jotka ovat erilaisia ​​useita näkökohtia.

Alfa-kortit ovat ensimmäinen painos alkuperäisestä Magic: The Gathering Rajoitettu erä kortti asetetaan. Oli virheitä ja puutteita Alpha kortit kuten misprints ja puute standardoitu sanamuodon kortin tekstin. Ympyrä Protection: Musta ja tulivuoren Island myös virheellisesti jätetty pois asetettu.Se on kaikki alkuperäiset mekaniikka pelin. Alpha-kortteja on enemmän pyöristetty ja kovemmin rajoja kuin kaikki muut kortit. On olemassa 295 eri Alpha kortteja ja merkittävimpiä ovat:

* Power Nine: Musta Lotus, Mox Pearl, Mox Sapphire, Mox Jet, Mox Ruby, Mox Emerald, Ancestral Recall, Time Walk, ja Timetwister.
* Dual Lands: Tundra, Maanalainen Sea, Badlands, Taiga, Savannah, pensasmaastoon, Bayou, Tropical Island, ja Plateau.
* Boons: Healing Salve, Ancestral Recall, Tumma Ritual, Salama, ja Giant Growth.
* Chaos Orb: Vaatii sorminäppäryyttä, jotta pelata hyvin.

Beta-kortit ovat tarkistettu versio Alpha kortteja. Virheet Alpha korttien korjattiin Beta kortit ja se julkaistiin, koska alfa-kortteja oli myyty pois.

Koska palauttaminen pois kortit, on 302 erilaista Beta-kortteja, enemmän kuin alkuperäinen 295 Alpha kortteja. Beta-kortit ovat myös halvempia kuin Alfa-kortit, mutta molemmat ovat kalliimpia kuin muut painokset.

Merkittävä kortit Beta kortti sarja on sama kuin Alpha kortti asetetaan. Erona on, että tuliperäinen saari on lisätty Beta kortti asetettu.

Yhteenveto
1. Alfa ja Beta-kortteja on samat kortit, ero on, että Alfa korttien tulostettiin virheitä ja puutteita, jotka korjataan Beta kortteja.
2. Alfa-kortit ovat kalliimpia kuin Beta-kortteja.