Ero UC ja CSUUC vs CSU

Ero UC ja CSU ylittää hintaa. Valitessaan yliopistossa, se on vertaileva tekijä. UC on huomattavasti kalliimpaa kuin CSU, koska CSU on valtion koulu. Valtion koulut pystyvät pitämään kustannukset alhaisemmat, mikä johtuu suurelta osin valtion rahoitusta. Jokainen koulu Järjestelmä perustuu erilaisia ​​vahvuuksia ja heikkouksia, varsinkin kun otetaan huomioon suuret te 'uudelleen aikoo tutkia.

UC järjestelmät ovat tunnettuja lähestymistapa kehittää opiskelijoiden jotka on vahvuuksia tutkimuksessa, teoria ja tutkimukset, kun CSU järjestelmä on kehittyneempi käytännön sovelluksiin ja ei-tutkimus suuntautunut ura ehdokkaita. Tämä doesnt 't tarkoita, että toinen on parempi kuin muut, mutta se osoittaa, että sinun pitäisi valita mukaan oman jatko suunnitelmia.

CSU koulut keskittyvät ylläpitämiseen pieni, suora luokkakoot, kun taas UC järjestelmät perustuvat omaehtoista tyyliä oppimista. Maineen UC koulut ovat korkeammat kuin CSU järjestelmä, mutta tämä on vinossa ymmärrystä. Ne eivät ole välttämättä kouluja, jotka tarjoavat sopivan koulutuksen niille, jotka haluavat tulla työvoiman valitsemiinsa, elleivät ne ole kiinnostuneita tutkimukseen. Siksi maine on pidettävä lausuntoa, eikä tosiasia.

UC on usein sopivampi hakeville jatko koulutusvaihtoehdoista sijaan niille, jotka ovat menossa suoraan AP luokkia lukiossa niiden college koulutus. Vaikka CSU voi tarjota erittäin hyvä jatko vaihtoehtoja, on myös enemmän vaihtoehtoja Fuksit tulevat suoraan lukiosta.

UC luottojen eivät siirrä helposti CSU kouluissa. Samoin CSU ov eivät todennäköisesti siirtää helposti UC kouluissa.

Kun läsnä CSU luokat, olet todennäköisesti olla suoraa kasvatukselliset edut, koska luokka on ottanut professori. UC luokat on todennäköisesti lukuisia avustajia, ja jopa jatko-opiskelijoille, tekee prosentteina opetusta. Tämä voi olla ongelmallista joillekin opiskelijoille, kun taas muiden opiskelijoiden Don 't löytää se haaste, koska luokat ovat edelleen valvoo professori kurssin.

Yhteenveto:

1. UC koulut ovat kalliimpia.2. UC tarjoaa tutkimukseen suuntautunutta koulutusta.

3. CSU tarjoaa koulutusta sopiva ammattikäyttöön kantoja, jotka eivät ole tutkimuksen tarpeita.

4. CSU nojaa kohti kehittää pienempiä luokkakoot.

5. UC kouluissa kuljettaa parempi maine.

6. UC koulut ovat hyvä valinta jatko-opintoja. Perustutkintoa vaihtoehdot ovat tutkimusta suuntautunut.

7. Laajuus ei ole helppo siirtää näiden kahden järjestelmän välillä.